maanantaina, huhtikuuta 11, 2011

Viimeisimmät leffalisäykset (ja yksi tv-sarjaboksi)

Kirjoittelin noista alla mainituista, viimeksi hankituista levyistä muutama päivä sitten. Julkaisin vahingossa keskeneräisen tekstin, otin sen pois näkyvistä, katsoin että jahas, se meni ainakin Google Readeriin ja sitten unohdin koko merkinnän. Tässä tekstissä on sitten vähän toistoa siitä vahingossa julkaistusta, jos joku sen lukaisi.

Babylon 5:n ystäviä voi kiinnostaa nähdä YouTubesta Bruce Boxleitnerin ja (Lostistakin tutun) Mira Furlanin live-esiintymiset tältä vuodelta. Eivät sentään yhdessä esiintyneet.
Tokmannilla oli myytävänä leffoja noissa tympeissä pienissä pahvikuorissa hintaan 2,90e/kpl tai viisi levyä kympillä. Sorruin sitten ostamaan viisi leffaa, vaikka yritän olla hankkimatta elokuvia dvd:llä. Eipä noista kyllä ole blu-raylla tällä hetkellä kuin Silent Hill ja Crank. Loput elokuvat olivat tosiaan The Assassination of Richard Nixon, Revolver ja Mothman Prophecies. Muut olin/olen nähnyt paitsi ykkös-Crankin ja Revolverin.

Crank 2 ei ollut kovin ihmeellinen, ilmeisesti ykkösen pitäisi olla parempi. Mitään erityisiä odotuksia leffalta ei kuitenkaan ole. Revolveria on haukuttu paljon, mutta ihan mielenkiinnolla katsastan sen viimein. DVD Talkissa yksi arvostelija antoi sille 1,5 tähteä viidestä, toinen neljä ja puoli.

Mothman Propheciesista tykkäsin yhdeksän vuotta sitten, joten sen katson mieluusti uudestaankin. Ohjaaja Mark Pellingtonilta suosittelen tsekkaamaan myös ainakin elokuvat Arlington Road (Jeff Bridges & Tim Robbins) ja Henry Poole is Here (Luke Wilson & Radha Mitchell), molemmat erittäin hyviä. Arlington Roadilla vain on yksi idioottimaisimmista käännösnimistä, se nimittäin spoilaa elokuvaa ikävästi. Joten jos et ole leffaa nähnyt, yritä välttää näkemästä sitä nimeä. Pellingtonilta tulee tänä vuonna I Melt with You, jossa ovat mukana mm. Carla Gugino, Jeremy Piven ja Thomas Jane. Harmi vain, että leffa on lytätty arvosteluissa.

Silent Hillin näin ensin pressinäytöksessä toukokuussa -06 ja myöhemmin syksyllä uudestaan dvd:ltä. The Assassination of Richard Nixonin näin joulukuussa -08, se oli niin hyvä että voisi katsoa uudestaan, vaikka aikaa ei ole hirveästi viime katselusta kulunutkaan.

The L-Wordin kuudetta ja viimeistä kautta on tullut odotettua pitkään ja turhaan Suomessa julkaistavaksi. Mistä kiikastanee. Edellisen kauden katsoin kirjastosta lainattuna syyskuussa -09, maaliskuussa -10 ostin boksin uutena postituskuluineen 17 eurolla Huuto.netistä. En halunnut tilata kuutoskauden brittijulkaisua, kun en tiennyt, olisiko siinä 5.1-surroundit. Jostakin taisi selvitä, että on siinä, tai sitten vain kyllästyin odotteluun ja tilasin viimein boksin Englannin Amazonista hinnan laskettua 21 euroon. En ole vielä aloittanut sitä, harmillisesti kausi on vain 8 jakson mittainen normaalin 12-13 jakson sijaan.