keskiviikkona, huhtikuuta 06, 2011

Pelihankintoja

Saatuani kiinteän netin toimintaan pääsin lataamaan PS3:lle vanhat kunnon Monkey Islandit (I & II) pakettihintaan 14,95e. Peleissä, tai ainakin ykkösessä voi vaihtaa lennosta uudet grafiikat ja äänet vanhoihin.


Kahta ensimmäistä Monkey Island -seikkailua tuli aikoinaan pelailtua Amigalla. Pelejä on aina tullut muisteltua lämmöllä, joten on hienoa, että niitä voi taas pelata parikymmentä vuotta pelien ilmestymisen jälkeen.

Taannoin piti harmitella, kun Mass Effect 2:n PS3-version hinta nousi yli kympillä Amazon UK:ssa juuri kun olin aikeissa tilata sen. Olin siirtänyt tilausta, koska kiinteää nettiä ei ollut vielä, enkä olisi voinut ladata lisäsisältöjä. Onneksi pienen odottelun jälkeen hinta laski taas ja sain pelin 29 eurolla. Täällä olen nähnyt pelin halvimmillaan 30 euroa kalliimpana. Pelihän on erinomainen ja vetoaa tällaiseen seikkailupelien ystävään, kun hahmojen väliset suhteet ja dialogi ovat suuressa roolissa.

Red Dead Redemption on ollut pitkään hankintalistalla, olen odotellut että sen saisi kohtuuhintaan. Peli lähti lopulta ME2:n tavoin Englannin Amazonista 27 eurolla. RDR:n 1900-luvun alku toimii hyvänä vastapainona ME2:n tulevaisuudelle. Aluksi tuumasin, että vaikuttaa kivalta, mutta ei kyllä vedä vertoja ME2:lle, mutta lisää pelattuani mieli alkoi muuttua. Pelin avoin maailma toimii todella hienosti, ympäriinsä ratsastaessa voi tulla kaikenlaista vastaan. Kerran joku mies pyysi kyytiä, mutta tuuppasikin minut sitten maahan ja lähti pakoon hevosellani. Miekkosen matka kuitenkin päättyi pariin laukaukseen revolveristani. Hevosella ratsastelu ja tuo ammuskelu ovat hauskaa puuhaa, tehtävissä on rutkasti vaihtelua ja tarina sekä hahmot ovat erittäin hyviä. Länkkäripelit ovat kivoja, edellinen pelaamani oli Gun PC:llä.

2 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

ME2 ja Assassin's Creed:Brotherhood oli kyllä viime vuoden ne pelit joiden parissa mun aika meni...josko kohta tulis jo ME3??

4/08/2011 9:51 ap.  
Blogger Atso Suopanki said...

Vuoden lopussa pitäisi ilmestyä, eli vielä pitää odotella tovi. Onneksi sentään ilmestyy tällä kertaa samaan aikaan myös PS3:lle. Maaliskuun lopussahan ilmestyi ME2:n lisäepisodi The Arrival, joka johdattaa ME3:een. Oletko sitä pelaillut?

Minulla on vielä Assassin's Creed 2 kesken, pitää tsekata Brotherhood jos/kun saan läpäistyä tuon ensin.

Lähiaikojen uutuuksista odottelen eniten L.A. Noirea.

4/08/2011 11:25 ap.  

Lähetä kommentti

<< Home