torstaina, maaliskuuta 24, 2011

Levyhankinnat viimeisen viiden viikon ajalta


Siinäpä kaikki viime päivityksen jälkeen tulleet levylisäykset. 30 Rockin neloskausi on parhaillaan katselussa. CDonin alessa Mission: Impossiblen ykköskaudelle sekä 1408:n ja viimeisen Rambon blu-raylle tuli yhteishinnaksi ilmaisen postituksen myötä vain 21,85 euroa. Donnie Darkon blu-ray tuli vastaan Prisman korissa, olikohan 9,95e, en raaskinut jättää sitä sinne. The Spiderwick Chronicles (6e) ja The Sopranosin ykköskausi (15e) löytyivät Lappeenrannasta kirppikseltä varsin hyvään hintaan.

Imatran Prismassa tuli vajaa viikko sitten taas vastaan alekori, jossa oli, kuten viime tammikuussa, ihmetystä aiheuttavia alennuksia. Pelit (PC, Xbox ja PS3) maksoivat 4,95 euroa kappale, dvd:t ja blu-rayt 2,95 euroa. Tuohon hintaan lähtivät mukaan blu-raylla Generation Kill, The Nightmare Before Christmas ja Die Hard 3. Hyllyssä avaamattomana istuvan Generation Kill -dvd:n (olen nähnyt sarjan jo kerran, oli kirjastosta lainassa) olin ostanut edellisestä alesta 3,95 eurolla, piti nyt sitten ostaa se uudestaan blu-raylla euron halvemmalla.

DVD:llä ostin Defendorin (en ole nähnyt) ja Breaking Badin ykköskauden, kun hyllyssä oleva R1-versio pyörii vain vanhalla dvd-soittimella. PS3-pelipuolella järkevin vaihtoehto oli Fight Night Round 4, muut levyt olivat lähinnä SingStar Kentiä. PC:lle ja varsinkin Xboxille oli paljon parempi valikoima, jälkimmäiselle esim. Brutal Legend ja Mass Effect 2. Etenkin jälkimmäinen olisi ollut aikamoinen löytö 4,95 euron hintaan. Fight Night on ihan jees, seuraavassa osassa on kuitenkin selvästi miellyttävämmät kontrollit, mitä tuli nyt demoa kokeiltua.

Friday Night Lightsin neloskausi tuli tänään postissa, sen jälkeen onkin enää yksi kausi jäljellä. Luin, että sarja lopetettiin alhaisten katsojalukujen vuoksi. Sääli, sarja kun on erinomainen. Viisi kautta on kuitenkin sinänsä ihan kiitettävä kesto.

Tässä on nyt pitkän tauon jälkeen ollut vaikeuksia saada taas blogi päivittymään, kun ei ole tiennyt mistä aloittaa. Tästäpä tämä taas kuitenkin lähtee, juttua esmes muutosta ja katsotuista leffoista tulee myöhemmin.

2 Comments:

Blogger Unknown said...

Generation Kill:n voisi tsekata uudestaankin, oli sen verran fantsu. Jaa, fantsu taitaa olla väärä sana tässä yhteydessä, mutta tiedät kai mitä meinaan. ;)

Kiva nähdä että olet palannut blogin ääreen. Tervetuloa, täällä ollaan odoteltu!

3/27/2011 10:42 ip.  
Blogger Atso Suopanki said...

Juu, tiedän. :)

Kiitos, kiitos, kiva kuulla!

3/27/2011 10:50 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home