maanantaina, huhtikuuta 11, 2011

TV-sarjoja (ja yksi leffa) tilaukseen - osa 2

Edelliseen merkintään voisin vielä lisätä, etten tosiaan ole nähnyt vielä ollenkaan Heroesin neloskautta.

En myöskään ole nähnyt (kokonaista) jaksoakaan How I Met Your Motheria. Taannoin töllössä bongasin mainoskatkon jälkeen Jason Segelin ja tuumasin, että kappas, sehän on Jason Segel. Ohjelma vaikutti ihan hyvältä ja paljastui How I Met Your Motheriksi. Kun huomasin, että Amazon UK:ssa kaudet 1 ja 2 (44 jaksoa) sisältävä boksi oli vain 8,39 punnan (9,5 euroa) hintainen, laitoin sen tilaukseen Nurse Jackien 18.4. ilmestyvän kakkoskauden dvd:n kanssa.

Nyt HIMYM-boksin hinta on noussut nelisen puntaa. Vähän tökerö tuo dvd:n kansikuva. Niin kuin siitä vastannut tyyppi olisi unohtanut koko homman ja sutaissut tuon Photoshopissa viisi minuuttia ennen deadlinea, jättäen taustakuvan pois kiireen vuoksi.

Huomasin juuri, että Nurse Jackie ilmestyy Englannissakin blu-raylla samaan aikaan kuin dvd. Olin ilmeisesti missannut tämän aiemmin, tai sitten sitä ei oltu vielä listattu ennakkotilatessani dvd:n. Ykköskauttahan ei ole ollut saatavilla B-regionilla. Blu-ray olisi kuitenkin dvd:tä törkeät 10,27 puntaa (reilut 11 euroa) tyyriimpi. No, en olisi tilaamassa dvd:tä blu-rayn ollessa saatavilla, joten tilasin BD:n, yhdistin tilauksen siihen aiempaan ja poistin dvd:n ennakkotilauksen. Näin HIMYM-boksi tulisi yhä Nurse Jackien mukana ilman postikuluja.

Liviltä ja kanavan netti-tv:stä näkyvä Dog Whisperer (Koirakuiskaaja) on erittäin kiva sarja tällaiselle, jonka kotona (vanhempien osoitteessa) oli aina (ja on nykyäänkin) koira/koiria. Cesar Millan on erittäin sympaattinen miekkonen ja varsinainen taituri koirien kanssa. Hän auttaa ihmisiä, joilla on ongelmia lemmikkiensä kanssa. Sarjaa on tullut seurattua Liviltä, ja tuli sitten mieleen, että olisi näitä kiva saada lisää dvd:lläkin, etenkin kun olen missannut niin paljon jaksoja. Sarjaa olikin onneksi julkaistu region 1 -dvd:llä jo neljä kautta ja viides ilmestyisi toukokuun lopussa. Jenkeissä viimeisin näkynyt kausi oli seitsemäs. Tilaukseen lähti nyt sarjan 19 jaksoa sisältävä kakkoskausi Planet Axelista (entinen Axel Music). Eiköhän nuo kaikki kaudet tule kerättyä pikkuhiljaa hyllyyn. Cesar Millan esiintyy 12. toukokuuta Tukholmassa, Huuto.netissä olisi myynnissä lippu sinne.

Party Down on komediasarja, josta olin kuullut /Filmcastissa, joka on suosikkini leffapodcasteista. Etenkin oli jäänyt mieleen, miten siinä harmiteltiin, että sarja jäi kahden kauden mittaiseksi. Molemmissa oli kymmenen jaksoa. En ole lukenut mitään sarjasta, mutta Jane Lynch näkyy olevan mukana, mikä tietää jo hyvää, ja tuossa alussa linkkaamassani DVD Talkin arvostelussa ykköskausi sai 4½/5 pojoa. R1-julkaisun sai Planet Axelista melko halpaan hintaan 11,99 euroa (+ pk:t), joten tilasin sen Dog Whispererin kanssa. Kumpaakaan ei tosiaan ole julkaistu R2-dvd:nä.

CDonista tuli sähköpostiin alennuskoodi, jolla saisi tehtyä tilauksen ilman postituskuluja. Piti sitten lähteä tutkimaan valikoimaa, ja kävin blu-ray-osastolta läpi levylistauksia halvimmasta päästä. Lopulta tv-sarjapuolella tuli vastaan 11,95 euron hintaan Robert Duvallin ja Thomas Haden Churchin tähdittämä kolmetuntinen minisarja Broken Trail, jota on kehuttu ja jonka blu-rayn pitäisi olla ihan laadukas. Red Dead Redemptionia viime aikoina pelanneena siitä onkin hauskaa siirtyä katsomaan Broken Trailia. Teki vähän mieli tilata samalla Appaloosa, mutta jääkööt toiseen kertaan.

Broken Trailin kanssa otin Patriot Games -dvd:n, koska se maksoi vain euron. Ei ole pitkä aika siitä, kun näin leffan ensimmäisen kerran. Se oli kelpo trilleri ja mainitsinkin aiemmin, että sen voisi hankkia hyllyynkin. Elokuvasta on saatavilla aluekooditon blu-ray, mutta sen laatu ei DVD Talkin arvostelun mukaan ole kovin hääppöinen, joten tuohon hintaan oli sama ostaa tuo dvd.