maanantaina, huhtikuuta 11, 2011

TV-sarja-dvd-hankinta & vanhoja pelikoteloita

Kylläpä vähän harmitti, kun Kuusamon K-Citymarketissa näin alennuskorin, jossa oli halvalla tv-bokseja ja leffoja dvd:llä. Korissa oli epäilemättä ollut paljon enemmän levyjä ja kismitti, ettei kaupassa ollut tullut käytyä jo päiviä aiemmin. Ensimmäinen kertapa tuo oli, että CM:stä sai näin halvalla levyjä. Esim. NYPD Bluen kaudet 1 ja 2 maksoivat 5e/kpl. Dirty Sexy Money S1 oli 7,95e. Ensin ajattelin ostaa sen, mutta sitten arvosteluja pikaisesti vilkaistuani tuumasin, etten luultavasti välittäisi sarjasta. Mukaan lähti sentään Weedsin kakkoskausi 4,95 eurolla. Minulla ei ole, enkä ole edes nähnyt ykköskautta, mutta eiköhän senkin saa melko halvalla nykyään jostakin.

Supernaturalin toinen kausi ilmestyy vihdoin blu-raylla 14. kesäkuuta. Se ja ykköskausi pitää hankkia bd:llä korvaamaan dvd-julkaisut. Sarjan jatko on ilmeisesti vielä auki, jenkeissähän on kuutoskausi kesken. Tekijät näemmä haluaisivat ja uskovat saavansa ainakin vielä yhden kauden.

Californication puolestaan on saamassa viitoskauden, hieno homma.

Fringen neloskausihan varmistui jo hyvän aikaa sitten. Nyt äkkiseltään ei tule mieleen sarjoja, joiden jatkoa pitäisi enää jännittää. Friday Night Lights lopetettiin pienen katsojamäärän vuoksi, Dog Whisperer on saamassa jatkoa, Breaking Bad jatkuu kesällä, Mad Men varmasti jatkuu jos tekijät ovat jatkamassa jne.

Kotipuolessa tuli kuvattua vanhoja pelilaatikoita, niistä tulee mieleen kultaisia muistoja. Missähän Monkey Island 2:n laatikko on, lieneekö heitetty menemään. Oli ainakin pitkään tallessa, mutta nyt sitä ei näkynyt. Kaksi ensimmäistä Pelit-lehden vuosikertaa löytyi sentään hyllystä, hauskaa lueskella niitä pian parikymmentä vuotta ilmestymisen jälkeen. Nuo olivat ainoat vuosikerrat, jotka keräsin aikoinaan kansioihin, loput lehdet ovat sitten irtonaisina tai heitetty menemään.

6 Comments:

Blogger Helinä Laajalahti said...

Supernaturalin ykkös- ja kakkoskauden paketit voisi tosiaan jossain vaiheessa korvata blu-raylla, koska ne dvd-boksit vievät ihan tuhottoman suuren tilan suhteessa kolmos- ja neloskauden bd-paketteihin. Itse mietin jo viitoskauden jälkeen, että olisiko sarjaa enää järkeä jatkaa, mutta kyllä kuutosta on tullut katsottua. Hiemanhan se alkaa itseään toistaa jo...

4/11/2011 6:26 ip.  
Blogger Atso Suopanki said...

Jepulis, minulla on ykköskaudesta brittijulkaisu, joka on tavallisen dvd-kotelon paksuinen, mutta kakkonen on sitten tuhdimpi (kotimainen) paketti.

En ole tuota kuutoskautta nähnyt vielä ollenkaan, odottelen syksyn bd-julkaisua. Itse ajattelen, että tehkööt sarjaa niin pitkään kuin vain voivat, ajatus sen päättymisestä tuntuu niin ikävältä...

4/11/2011 8:44 ip.  
Blogger JugendZ said...

Onpa tutunnäkösiä lehtiä, itelläki on just ton ajan Pelit-lehdet jossain arkistoituna. Eric the Unready on huippu, Monkey Islandeista sitä ei erikseen tarvitsisi mainitakaan.

Ite oon keskittyny näin jälkiperosesti keräilemään etenkin Sierran seikkailupelejä orginaalisbokseissaan. Larry 1 ja King's Quest 2 yms. komeilee hyllyn päällä ihailtavana. Sellaset alkaa olla pikkuhiljaa arvossaan!

4/12/2011 4:29 ip.  
Blogger Atso Suopanki said...

Jepulis, kyllähän niitä (pelikoteloita) kelpaa katsella, mukavia muistoja tuovat mieleen.

Kiva että Monkey Islandit (I & II) ovat taas pelattavissa, useammankin klassikon soisi saavan tuollaisen uudelleenjulkaisun.

Nuo Pelit-lehdykät lähtevätkin Kuusamosta mukaan omaan kotiin, kun suuntaan keskiviikkoaamuna takaisin Imatralle.

4/12/2011 10:36 ip.  
Blogger Jani said...

Aikaan ennen Pelit-lehteä MB julkaisi silloin tällöin muistaakseni samannimistä ("Pelit 1990" tjsp.) erikoisjulkaisua, joka oli tavallista lehteä paksumpi (ulkomaisten tietokonelehtien kokoinen kanttiselkä), peleihin keskittynyt lehti. Minun rakkaat muistoni liittyvät noihin lehtiin; varsinaisen Pelit-lehden synnyttyä olin jo pitkälti luopunut pelaamisesta.

4/13/2011 3:58 ip.  
Blogger Atso Suopanki said...

Jep, muistan ne! Minulla tosin ei tainnut tulla pahemmin ostettua niitä, kun olivat niin tyyriitä, ja tyydyin selaamaan niitä kaupassa.

4/13/2011 4:16 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home