keskiviikkona, huhtikuuta 13, 2011

Amazonin ale, tv-sarjatilaus ja tulevia julkaisuja

Amazon UK:ssa on meneillään hyvä pääsiäisale, josta saa taas Galactica-blu-ray-boksia isolla alennuksella, Alien Anthology -blu-rayn saisi myös kohtuuhintaan ym. Tässä on jo ihan riittävästi katsottavaa tulossa, etten nyt tilannut siitä mitään. Tiedä sitten sorrunko ostamaan Dollhouse-boksin myöhemmin, tarjoukset kun ovat voimassa 24.4. asti. Olen odottanut, että kaudet saisi halvalla, mutta eiköhän tuota saisi joskus vielä halvemmallakin.

Olin jo tilaamassa Lostin ykköskauden blu-rayta Amazon.comista huomattuani sen tulevan nyt suoraan Amazonista (aiemmin oli jostakin, mistä ei postitettu Suomeen). Sitten kuitenkin aloin miettimään, että milloin minä oikein olen katsomassa Lostia uudestaan. Sarja on sentään yhä kohtalaisen hyvin muistissa, joten kyllä tässä saa kulua vielä runsaasti aikaa, ennen kuin sitä kannattaa ottaa uusintakierrokselle. Mitä vähemmän siitä muistaa uusintakatselulla, sen parempi, mikä nyt toisaalta pätee kaikkeen.

Tänä kesänä tulee viisi vuotta täyteen Six Feet Underin finaalin näkemisestä, ja nyt alkaisi pikkuhiljaa olla hyvä aika katsoa sarjaa uudestaan alusta alkaen. Lostin finaalin näkemisestä ei ole seitsemää kuukautta. Eiköhän noita blu-rayta saisi toistekin tuohon hintaan millä nyt, kukaties halvemmallakin. Peruin samantien aiemmin tekemäni kakkoskauden tilauksen, onneksi olin ottanut The Arrivalin blu-rayn sen kanssa, muuten olisi ollut jo liian myöhäistä. Mieluummin hankkii jotain, mitä aikoo oikeasti katsoa lähitulevaisuudessa, katsottavaa kyllä riittää. The Arrivalin blu-rayn tilauksen jätin sisään.

Weedsin ykköskauden puute häiritsi nyt kun kakkoskausi tuli löydettyä K-Citymarketin alekorista. Amazon.comissa oli blu-ray halvalla (n. 11.20e + pk:t), mutta taas tuli vastaan tuo ettei myyjä toimittaisi tuotetta Suomeen. Boksia oli enää yksi kappale varastossa. Odottelin aikani, että jos se menisi kaupaksi ja kukaties myyjäksi vaihtuisi Amazon.com, mutta lukumäärä pysyi sinnikkäästi yhdessä. Sitten hoksasin vilkaista käytettyjen levyjen puolelle. Sieltä löytyikin "used - like new" -kuntoluokituksella Amazon.comin varastolta postitettava ykköskauden blu-ray, jonka hinnaksi tuli postituksen jälkeen n. 13,2 euroa. Tilaus onnistui, joten eipä tarvitse pähkäillä tuota sen enempää.

Tuokokuussa ilmestyy lisää must-see tv:tä:

16.5. The Walking Dead season 1
23.5. True Blood season 3
30.5. Treme season 1, tosin hinta (n. 37 puntaa) on tällä hetkellä turhan kova 10 jaksolle, joten tulee ehkä odoteltua sen laskemista

Lisäksi toukokuussa ilmestyy kauan odotettu peli L.A. Noire PS3:lle ja Xboxille.