perjantaina, huhtikuuta 16, 2010

Sarjoja ja vielä yksi levyhankinta

Innostuin jo vähän, kun Supernaturalin viitoskauden dvd/blu-ray-kotelon kansikuva julkaistiin. Sitten muistin, että neloskausi ilmestyi elokuun lopulla, joten saapa tuota vielä odotella hyvän tovin. Huhtikuun lopussa ilmestyisi toki kauden ensimmäinen puolisko dvd:llä, mutta paras vain odotella kärsivällisesti koko kauden julkaisua.

Tuli ostettua vielä yksi blu-ray, Huuto.netistä The Broken, josta puhuin taannoin, uutena 9,90e:llä postituskulujen kanssa. Blu-rayta ei ole julkaistu USA:ssa eikä Englannissa, joten katsoin parhaaksi napata levyn nyt noin halpasella, toista tilaisuutta voisi joutua odottamaan pitkään.

Perjantaina tuli aloitettua Boston Legalin kakkoskausi. Katsoin ensimmäisen levyn eli neljä jaksoa - hyvä oli - sitten oli vielä aikaa katsastaa Breaking Badin kakkoskauden ensimmäinen jakso taannoin hankkimaltani region 1 -dvd:ltä. Kun sitten suljin dvd-soittimen luukun alkaessani katsomaan sitä, mitään ei tapahtunut. Sammutin soittimen ja käynnistin sen taas, ruudulla käväisi "DVD"-teksti, mutta levy ei latautunut.

No, tämä oli kuitenkin tuttu ongelma, en nyt muista tekivätkö ykköskauden levyt samoin, mutta The Lost Roomin R1-julkaisu oli ainakin yksi, joka oli temppuillut samalla tavalla. Ongelman sai ohitettua dvd-kapulan title-nappia ja sitten ykköstä painamalla, jolloin levy alkoi pyörittämään ensimmäistä jaksoa. Menulla pääsi valikkoon, en tosin muista, toimiko jakson valinta vai pitikö muutkin jaksot valita title-valinnalla, mutta oli miten oli, kumma juttu.

Pääasia kuitenkin, että jaksot saa katsottua. Breaking Bad on huippu, ja suuri on ilo sinä päivänä, kun Bryan Cranstonin toisen mainion sarjan, Malcolm in the Middlen kakkoskauden dvd-julkaisu viimein tapahtuu. Ykköskauden julkaisusta on vasta vaivaiset seitsemän vuotta.

4 Comments:

Blogger Helinä Laajalahti said...

Minä olen vasta aloittelija tuon Supernaturalin kanssa, mutta iloitsin kun vihdoin pitkän odotuksen (heh, kaksi viikkoa ;-) Playltä tuli paketti, jossa kausi 2 :) Sitten pistinkin saman tien tilaukseen kaudet 3 ja 4, koska eiköhän tässä ole jo tarpeeksi addiktoiduttu, että tekee mieli katsoa nekin ;-) Nämä 3 & 4 tilasin sitten ihan blu-raynä, kun hintaero ei ollut suuren suuri.

4/17/2010 9:15 ap.  
Blogger Atso Suopanki said...

Hieno homma! :) Onkin ihan kiva tutustua vähän jälkijunassa hyvään sarjaan, kun ei tarvitse sitten odotella pitkiä aikoja jaksojen/kausien välillä. Itsekin olen katsonut levyiltä kaikki Supernaturalit, tosin seuraavaa kausijulkaisua on pitänyt aina odotella.

Kesällä PS3:n hankkineena neloskausi oli ensimmäinen Supernatural-blu-rayni, ja eron huomasi kyllä heti.

4/17/2010 12:05 ip.  
Blogger Helinä Laajalahti said...

Minulla on samoin PS3 bd-soittimena (sillä kun sitten voi joskus pelata guitar heroakin...), mutta yhtään sarjaa en ole vielä teräväpiirtona ostanut ennen kuin nyt nämä kaksi Supernaturalia. Niitä odotellaan - ja nautiskellaan tästä yllättävän hyvältä vaikuttavasta kakkoskaudesta sillä välin!

4/17/2010 8:41 ip.  
Blogger Atso Suopanki said...

Juu, se on hyvä. :) Olen luultavasti jokaisen kauden jälkeen tuumannut, että tämähän oli vielä parempi kuin edellinen. Saattaahan siinä olla vähän sitäkin, että on niin tyytyväinen nähdessään uusia jaksoja pitkästä aikaa, mutta kaikista kausista olen joka tapauksessa tykännyt.

Hyviä katseluhetkiä, kiva kun kirjoittelet sarjasta blogiisi!

4/18/2010 1:46 ap.  

Lähetä kommentti

<< Home