keskiviikkona, maaliskuuta 24, 2010

Poppia

Jos joku on missannut sen, Bruce Willis esiintyi Gorillazin Stylo-videossa. Brucea näkyy lisää making of -videossa. Lisäksi Kill Billistä tuttu Pussy Wagon (auto siis) nähtiin Lady Gagan Telephone-videossa.

Tänään sain lainaan A Serious Man -blu-rayn. Voi olla, että ehdin katsoa sen vasta ensi viikon puolella. Ellen väärin muista, joku taisi sanoa /Filmcastissa, että se on tunnelmaltaan samankaltainen kuin Barton Fink, joka on suosikkini Coenin veljesten elokuvista. Tiedä sitten siitä, mutta odotan joka tapauksessa innolla elokuvan näkemistä.

Tiistaina tuli katsastettua blu-raylta (500) Days of Summer. Loistava leffa, pitää ostaa sitten joskus alennusmyynnistä. Harvemmin tulee The Smithsiä vastaan elokuvissa, nyt en ainakaan keksi muuta tämän lisäksi kuin The Wedding Singerin (joka on kelpo leffa), siinä kuului How Soon is Now.

Kun nyt musiikista puhutaan, eilisen uusi tuttavuus oli Marina and the Diamonds, jonka kiva Hollywood-musiikkivideo tuli vastaan.Kertosäe tuossa, kun en saanut siitä täysin tolkkua tarkistamatta:

"Hollywood infected your brain
You wanted kissing in the rain
I’ve been living in a movie scene
Puking American dreams
I’m obsessed with the mess that’s America"

Laulajan isä on kreikkalainen ja äiti walesilainen. Obsessions-kipale oli myös hyvä.Biisit löytyvät helmikuussa ilmestyneeltä The Family Jewels -levyltä.