torstaina, maaliskuuta 18, 2010

Breaking (Bad) news

My heart sank, aloittaisi englantilainen, kun kävin AxelMusicin Breaking Bad S2 -sivulla, joka paljasti tilanneeni region A -blu-rayn, jolla en tekisi yhtään mitään. Pahin pelkoni oli toteutunut. Aiempi "confirmed region free" -teksti oli huuhaata, ja boksin ennakkotilaus todellinen emämunaus. Kiitti vaan, AxelMusic, vihaan sua!

No, laitoin nyt mailia kaverille, jonka PS3 osaa noita jenkkilevyjä toistaa, haluaisiko hän ostaa boksin minulta, tarvittaessa alennettuun hintaan. Eipä tuo onneksi mikään hirveän kallis ollut, 27 euroa. Vaikka saisin siitä vain puolet takaisin, ei tappio olisi enää niin kiukkua aiheuttava. Voisin jopa tilata R1-julkaisun, kuten olin alunperin tehnyt, tai sitten odottaisin brittijulkaisua.

Toisaalta jos kaveri ei halua ostaa sitä, annan sen pois ilmaiseksi, koska en tee sillä kuitenkaan mitään. Jos noin huonosti käy, niin saa nähdä milloin olen katsomassa sarjaa lisää. Ehkä sitten kun kolmoskausi on ilmestymässä. Tällainen fiasko jättää niin katkerat fiilikset, etten halua ajatella enää koko sarjaa.