tiistaina, maaliskuuta 09, 2010

Levytilauksia

Muutin Breaking Bad S2 -tilauksen R1-dvd:stä blu-ray-versioon, kun AxelMusic sanoi kakkoskauden olevan aluekooditon. Perustuneeko tosin vain olettamukseen, kun eka kausi ja Sonyn useimmat levyt ovat aluekoodittomia. No, taidan ottaa riskin ja tilata sen silti. Tai siis en peru tilausta. Myyn tai annan lahjaksi kaverille, jolla on ulkomailta hankittu PS3, jos se onkin aluekoodattu.

Ennakkotilasin lisäksi Englannin Amazonista 30 Rockin kolmoskauden ja siinä samalla viimein Dom Joly's Happy Hourin, kun sen hinnaksi tuli postituskuluineen vain 9 puntaa pcworldtrading-kauppiaan kautta.

Tuo on aiemmin mainostamani Trigger Happy TV -piilokameraohjelman tyypin matkailuohjelma. Wikipediasta lainaus Jolylta:"The premise of investigating alcohol is ridiculous. I wanted an excuse to travel the world, but they (Sky TV) wanted a focal point. So I said as a joke: 'Well, I quite like drinking.' And they went, 'Fantastic, that’s brilliant!'" Aiemmin jäi mainitsematta Jolyn World Shut Your Mouth, joka ei ole ihan niin hyvä kuin Trigger Happy TV -dvd:t (jotka olivat, toisin kuin tämä, best of -kokoelmia itse sarjasta), mutta hankkimisen arvoinen kuitenkin.

PS3:n storesta tuli ostettua muutamalla eurolla alennukesta Super Street Fighter II Turbo HD Remix. Streetfighter II:a tuli aikoinaan pelattua paljon Amigalla, ja tuota pleikkaversiota oli kehuttu, joten pitihän sitä kokeilla. Ei selvästikään niin hauska kokemus kuin Amigalla aikoinaan, mutta ihan ok. Jos olisin ostanut alkuperäishinnalla, olisi harmittanut. Pinball Dreams ja Pinball Fantasies (joiden tekijät vastaavat nykyään esmes Battlefield-peleistä) taas ovat Amiga-klassikoita, jotka toimivat yhä hienosti PS3:lla.

Heavy Rain tuli pelattua taannoin läpi toistamiseen. Paljon tuli muutosta edelliseen pelikertaan, ja taas jäi mieleen kummittelemaan, mitä olisikaan tapahtunut, jos olisin tehnyt tietyt jutut eri tavalla. Voisi aloittaa taas alusta, kunhan on pitänyt ensin taukoa. Tämä oli ehdottomasti pelin jännin kohta. Jos aiot pelata peliä, ei kannata katsoa tuota videota. Heavy Rainin score on myynnissä iTunes Storessa. Se oli niin toimiva, että sen hankkimista voisi joskus jopa harkita.

Taannoin tuli ostettua tuolta Storesta Yes Manin soundtrack, lähinnä nimikkobiisin (jota ei voinut ostaa erikseen) vuoksi, mutta levy oli muutenkin ihan jees, joskin tuo Yes Man oli kyllä paras kipale. Suurin osa on Eelsiä, joka oli uusi tuttavuus, ja sitten neljä biisiä leffan bändiltä, Munchausen by Proxyltä. Mieluiten ostan levyt ihan kotelollisina valmiiksi levyllä, mutta tuossa tuli sen verran säästöä, etten olisi viitsinyt ostaa muuten kuin tuolta Storesta.