torstaina, helmikuuta 11, 2010

Damages

Surettaa tuollaiset onnettomat sketsisarjatekeleet. Mahtavatko tekijät edes älytä hävetä. Opiskelukaverit tekivät jo koulussa tasokkaampaa kamaa.

Päivitys siihen Postin tapaukseen, kun Damages-setti tuli kärsineenä. Lopulta kävi ilmi, etteivät ne korvaisi vahinkoa rahallisesti vaan pelkästään postimerkeillä. Sanottiin, että ei sitä vahinkoilmoituslomaketta tarvitse välttämättä edes täyttää ja viedä postiin. Alkuperäinen sähköpostini, jossa selostin tapahtumien kulun, ajaisi halutessani saman asian ja he hoitaisivat palautteen eteenpäin. En pannut vastaan.

Postissa tuli sitten noin 18 euron edestä postimerkkejä. Eihän tuo nyt oikein ole, mutta parempi kuin ei mitään. Eli jos joku haluaa ilmaisia postimerkkejä, siitä vain sepittämään jotain sähköpostilla asiakaspalveluun, mitään ei tarvitse todistaa. No, en tosissani suosittele tuota, mutta sama lopputulos olisi ollut vaikka olisin keksinyt koko jutun.

Posti toi torstaina arvosteltavaksi / lainaan dvd:llä Father Tedin ykköskauden ja leffat Whatever Works, The Time Traveler's Wife, Adventureland, Adam ja Dread, joka perustuu Clive Barkerin novelliin. Tästä setistä kiinnostavat erityisesti Whatever Works (Woody Allen & Larry David, jee), The Time Traveler's Wife (aikamatkustus on aina plussaa ja Stephen Tobolowsky on sivuroolissa) ja Adventureland (Jesse Eisenberg oli tosi hyvä Roger Dodgerissa).

Father Tediä katsoin muistaakseni lukiossa ollessani, kun kaveri lainasi jaksoja VHS:llä, en ollut seurannut töllöstä. Oli hyvä, saa nähdä miltä se tuntuu nykyään. Adamilta en odota erityisempiä, siinä on Damagesista Rose Byrne, jos sen haluaa plussaksi laskea. Sinänsä ihan sama minulle, mutta on se toki hyvä Damagesissa.

Viime kerran jälkeen dvd-lisäyksiä ovat olleet The September Issue, Hääkuvaaja, Wedding Crashers (kahdella eurolla käytettynä) ja blu-raylla Kiss Kiss, Bang Bang, jonka ostin veljeltäni viidellä eurolla kun käytiin viime viikonloppuna Vaasassa. Wiillä tuli pelattua mm. Guitar Heroa (Metallicaa), ensimmäinen kerta kun pelasin sitä kunnolla, hauskempaa kuin odotin. Almodóvarin Broken Embraces ja animaatio 9 ovat myös melko tuoreita lisäyksiä, nekin vielä katsomatta.

Dead Like Me -kaudet 1 ja 2 tuli katsottua, kakkosta en ollut aiemmin nähnyt. Mainoksena pari videota, traileri (joka ei sinänsä ole ihan paras mahdollinen) ja hauska kohta, joka ei spoilaa sarjaa. Pitää vuokrata DLM-leffa jahka tulee Film Towniin asiaa, ehkä viikon päästä kun nyt on tuota katsottavaa muutenkin. Nyt sitten tuon jälkeen jatkoin Damagesin kesken jäänyttä kakkoskautta.

Pari dvd-tilausta piti tehdä, kun ER:n 15. kausi tuli taas saataville kohtuuhintaan, ja sen mukana tulee Entouragen viitoskausi, joka on myös näkemättä.

Hyvä että ennakkotilasin In Treatmentin kakkoskauden varhain, kun sen sai hintaan $38.99, nyt hinta on $54.99.

4 Comments:

Anonymous Mervi said...

POSTIMERKKEJÄ!? Anteeksi karjuminen, mutta toi oli jo voittajaläppä. Ihanko ne tosissaan postimerkeillä luulee jotain korvaavansa. Hohhoijakkaa... :D

2/12/2010 4:49 ap.  
Blogger Atso Suopanki said...

Juu, kyllähän tuo huvitti koko homma, ja olisin voinut toki ilmoittaa sinne, että minähän en luovuta ennen kuin olen saanut rahaa käteen, mutta emmä jaksanut.

Sitten on eri juttu jos noin käy vielä toistamiseen, kun olen kerran ilmoittanut ettei luukustani tule tunkea paketteja väkisin.

2/12/2010 5:20 ap.  
Anonymous Anonyymi said...

WTF?? Ei tuo ole mikään korvaus, mitä jos sinulla ei ole mitään käyttöä mokomille? V****u tätä Postin toimintaa toisinaan, oikeasti..

2/15/2010 1:46 ip.  
Blogger Atso Suopanki said...

Niinpä, aika surkuhupaisaa.

Joku järki siihen postinjakeluunkin pitäisi saada, ettei niitä paketteja tungettaisi väkisin luukusta. Kerran aiemminhan kävi niin, että Amazonin paketti oli jumittunut täysin postiluukkuuni niin, että piti repiä siinä laatikkoa palasiksi saadakseni dvd-boksit/paketin luukusta irti.

Tiedä sitten ovatko terveiset menneet perille nyt palautteeni myötä, olisi pitänyt valittaa jo tuon em. tapauksen yhteydessä.

2/15/2010 6:08 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home