tiistaina, tammikuuta 19, 2010

Atso vs posti

FF:ltä tuli viime viikolla kiva ylläri. Olin pyytänyt arvostelukappaleet kolmesta dvd:stä, mutta sieltä tulikin viisi dvd:tä ja lähetyslistaan oli merkattu myös peräti seitsemän muuta leffaa, joihin oli merkattu "jälkitoimitus". Näin oli käynyt kerran aiemmin, ja silloin tuollaiset jälkitoimitettavaksi merkatut levyt tulivat kaikki myöhemmin. Mitään noista ei tarvitsisi palauttaa.

Nyt tuolta tulleet dvd:t olivat Red Riding 1974, Gamer, The King of Kong, Saving God ja Shrink, Kevin Spacey siinä. Jälkitoimitettavaksi oli listattu elokuvat Law Abiding Citizen, Sex and Death 101, Earth, The Box, 187 (- koodi murhalle), The Fourth Kind ja As Good as Dead. Shrinkiä lukuunottamatta tuli jo katsottua nuo nyt tulleet, Red Riding 1974 ja etenkin The King of Kong kannattaa katsastaa, Saving God ja Gamer olivat ihan ok.

Jokunen (arvostelu)lainaleffakin on tullut: District 9 (blu-ray/dvd), My Sister's Keeper, Looking for Eric ja Family Guyn toinen Star Wars -parodia Something, Something, Something Dark Side, joka nököttää vielä laatikossaan. D9 Ja LfE kannattaa katsoa, My Sister's Keeper oli puuduttava läjä kliseitä.

Tiistaina olin töissä aamuvuorossa ja kotona odotti Playsta tullut Damages S1-S2-boksi. Se oli survottu postiluukusta läpi niin, että ykköskauden loota oli vaurioitunut pahasti, muovinpalasia lähti irti. Kävin hakemassa postista lomakkeen, jolla valitan asiasta. Postin täti sanoi, että jos tuo olisi kotimaasta, niin sen voisi helposti lähettää takaisin lähettäjälle, joka korvaisi hajonneen boksin uudella. Outo kommentti: jos kerran postinjakaja on rikkonut ehjän tuotteen survomalla sen luukusta läpi, miksi lähettäjän tarvitsisi korvata mitään, etenkin kun sama juttu voisi sitten tapahtua uudelleen?

Siis toki tuollainen onnistuisi varmasti, mutta jos kerran posti/postinjakaja on täysin tuosta vastuusta typerällä käytöksellään, mieluusti näkisin postin korvaavan vahingon. Postin nainen totesi, että yleensä heille valitetaan paljon siitä, ettei paketteja ole tungettu luukusta läpi. Totesin, että no sepä ei ole minun ongelmani. Tuo työntekijä ei ole muutenkaan mikään suosikkini tuossa lähipostissa, joten ei paljon kiinnostanut. Hän tuossa kohtaamisessa kysyi myös, olivatko levyt rikkoutuneet (totesin että eivät tietääkseni) ja selitti jotain, en edes muista mitä, mutta ilmeisesti hän piti sitä jotenkin lieventävänä asianhaarana. Sanoin siihen ainakin sen, että jos haluan myydä tuotteen eteenpäin, potentiaalinen ostaja ottaa mieluummin joltakin toiselta ehjän boksin. No, pitää täyttää ja viedä se lomake tällä viikolla postiin, raportoin sitten mitä siihen vastataan.

Tänään postissa tuli Playsta tilattu Spaced - Definitive Collectors' Edition, josta kiinnostaa nähdä kolmoslevyn pitkä dokkari. Eilen katsoin sitä Damagesin kakkoskautta, joka on 1. kauden tavoin erittäin hyvä. Siinä mielessä jopa parempi, ettei mukana ole ykköskauden poikaystävähahmoa/näyttelijää, joka oli mielestäni todella ärsyttävä tapaus. Nyt mukana ovat vakinaamoina William Hurt ja Timothy Olyphant, jotka eivät haittaa ollenkaan. Marcia Gay Harden on myös mukana, hänestä en hirveästi välitä, mutta ei tuo tässä niin häiritse.

Tänään keskityin Dead Like Me -sarjan ykköskauteen. Onneksi Playsta tuli taannoin mailia, että kakkoskausi on viimein postitettu, sitä saikin odotella. Hyvä diili kun maksoi alessa 11,99e, nyt hinta on 38,99e. DLM on mielestäni selvästi paras Bryan Fullerin kolmesta sarjasta, muut olivat Wonderfalls ja Pushing Daisies.

2 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

Jos tuo Red Riding 1974 on se sama jota itse katson parhaillaan niin odotan innolla jonkinlaista juttuasi siitä. Minulla on Red Riding Trilogy ja katson sitä parhaillaan ;O)

1/22/2010 8:46 ap.  
Blogger Atso Suopanki said...

Kappas. :) Naputtelen siitä ehkä jonkinlaisen köykäisen arvostelun Maikkarin sivulle ensi tiistaihin mennessä. Mutta oli kyllä erittäin hyvä, ja trilogian muut osat kiinnostaisi kyllä nähdä.

Kiva kun kommentoit, lisään blogisi syötelukijaan. :)

1/22/2010 2:44 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home