tiistaina, joulukuuta 22, 2009

Joululoma

Maanantaina oli viimeinen työpäivä ennen parin viikon joululomaa, päättäen kahdeksan päivän työputken. Poikkeuksellisesti kymmentuntinen päivä vielä. Seuraavan kerran töitä olisi sitten maanantaina 4. tammikuuta.

Kaikki listat ovat jääneet päivittämättä viime aikoina, mutta katsotut leffat ja sarjat ovat kyllä ylhäällä, joten pitää ainakin niiden osalta saada lista ajan tasalle ennen vuoden päättymistä. Ennen vuodenvaihdetta voisi sitten listailla joitakin parhaita tänä vuonna nähtyjä leffoja ja sarjoja ja semmottii, tämä kaikki on tietenkin hyvin mielenkiintoista.

Listailin yhtenä päivänä huvikseni ensi vuoden dvd-hankintoja ja mitä hyllyssä olevia pitäisi käydä läpi. Lista meni siivouksen yhteydessä ties minne, mutta tämmösiä siinä oli:

Hyllystä katsottavia: Deadwood S2 loppuun & S3, Brisco, American Gothic, Gilmore Girls S6 loppuun & S7, Veronica Mars S3, Millennium S3, Heroes S3 loppuun, Burn Notice S1, Pushing Daisies S2 loppuun, Big Train S2, Twin Peaks S1&S2, Moonlighting S1-S3, Dempsey & Makepeace S1 loppuun & S2-S3. Plus Louis Therouxin uusi dvd Law and Disorder Collection, jonka saanen jouluna, kun pyysin taannoin veljeä tilaamaan sen oman tilauksensa yhteydessä.

DVD-hankintoja, joista on sanottava, että loistava tv-(dvd/BD-)vuosi taas edessä: In Treatment S2, Breaking Bad S2, True Blood S2, Dexter S4 (joka loppupuolella sai Showtimen suurimmat katsojaluvut sitten vuoden -99; miinuspuolena joku päätekijäheppu lähti nyt pois, joten saa nähdä kärsiikö laatu jatkossa), Entourage S5, ER S15, 30 Rock S3, The Sarah Connor Chronicles S1&S2, 24 S8, House S5, Supernatural S5, Lost S6, Heroes S4, Caprica S1, Curb Your Enthusiasm S7 (6 kauden boksista 5 katsottu, parhaita komediasarjoja), Damages S2, The L-Word S6, Mad Men S3, Dollhouse S1&S2 (joka epäilemättä joukon heikoin), Fringe S2 ja uusista ehkä FlashForward, V, Bored to Death ja Glee. Ja toivottavasti Derren Brownilta tulee joku uusi dvd ensi vuonna.

Jo dvd:ltäkin nähtyjä sarjoja, joita tekisi mieli käydä ensi vuonna läpi: Six Feet Under, Buffy, Angel, Arrested Development, Ally McBeal ja Lost (josta olisi kiva olla kaikki tuoreessa muistissa ennen viimeistä kautta).

Leffojen suhteen ei ole pahemmin odotuksia sillä tavalla kuten sarjojen kanssa. Woody Allen -kokoelman läpi käymistä pitää jatkaa, kun niitä on vielä useita katsomatta, tietty ehtiihän tässä niitä vielä tämän vuoden puolellakin katsella. Miehen Whatever Works pitää toki nähdä myös, menee kyllä ensi vuodelle.

District 9 on yhä näkemättä, siltä odotan paljon. Avatar pitää käydä katsomassa teatterissa. World's Greatest Dad on jäänyt mieleen, kun siinä oli Richard Kelly muistaakseni tuottajana, ja sitä on kehuttu. Wes Andersonin uusin pitää toki nähdä. Saa nähdä ehdinkö nähdä Inglourious Basterdsin tämän vuoden puolella. En varmaan uskalla ihan heti vuokrata, kun pyysin siitä arvostelukappaleen, mutta sitä ei ole ainakaan vielä kuulunut, joten pitää odotella.

Ainiin, Kick-Ass ja The Lovely Bones kiinnostavat toki. Ja onhan noita huisin kiinnostavia leffoja varmasti taas paljon tulossa, en vain ole paneutunut hirveästi ensi vuoden tarjontaan, ja trailereitahan vältän yleensä.

Eipä tässä ihmeempää. Hyvää joulua!

2 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

Kuin myös hyvät joulut!

12/22/2009 4:23 ip.  
Blogger Atso Suopanki said...

Kiitos kiitos!

12/22/2009 5:37 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home