sunnuntaina, lokakuuta 18, 2009

The Box & Uncharted 2

Richard Kellyn (Donnie Darko, Southland Tales) The Box näkyy Night Visionsin yhteydessä 31.10. eli ensi viikon lauataina klo 21.00. Kyseessä on ainoa vapaapäiväni ensi viikolla, ja kävin eilen ostamassa kaksi lippua näytökseen. Harvoin olen ollut yhtä innoissani elokuvan näkemisestä. Tykkäsin kovasti DD:stä ja ST:stä, ja The Boxin julkaisu on viivästynyt niin paljon, että tuntuu oudolta, että sen pääsee katsomaan reilun viikon päästä ihan kankaalta. Elokuvan varsinainen Suomen ensi-ilta näyttäisi olevan 27. marraskuuta.

Alkuviikosta tullutta Uncharted 2:a on tullut pelattua kiitettävästi. Aika hyvät pojot saanut Metacriticissä, ja onhan se erinomainen peli. Reilu pari kymppiä säästi, kun osti Amazonista eikä täältä kaupasta. Seuraava pelihankinta on luultavasti BioShock, jonka saa nykyään netistä parilla kympillä.

Fallout 3 (game of the year edition) houkuttelisi myös, mutta se tulisi kalliimmaksi, ja ehtiipä sitä. Se on tässä konsolipelaamisessa yksi parhaita puolia, ettei tarvitse miettiä yhteensopivuusasioita. Tiedän, että voin ostaa minkä tahansa nyt ilmestyneen PS3-pelin vuosien päästä ilman huolta siitä, ettei se toimi koneellani.

2 Comments:

Anonymous jaffa said...

Tuo Uncharted 2 vaikuttaa kyllä sen verran mielenkiintoiselta peliltä, että pitää ihan harkita hankkimista. Itse kyllä suosittelen BioShockia, on ihan viihdyttävä peli.

Kookas.fi: Uutiset kootusti

10/23/2009 10:53 ap.  
Blogger Atso Suopanki said...

Juu, suosittelen. Yksinpeli on suht nopeasti läpi pelattu (vei minulta normaalilla vaikeustasolla vajaat kolme päivää, ja yleensä en saa pelattua mitään läpi...), mutta hauska verkkopeli pitää pelin pitkäikäisenä.

Pitänee tilata tuo BioShock tässä lähiaikoina.

10/24/2009 12:05 ap.  

Lähetä kommentti

<< Home