tiistaina, syyskuuta 08, 2009

Levyjä

Työkaveri tarjosi eilen testattavaksi Soneran liikkuvaa laajakaistaa. Tänään sitten kokeilin sitä, ja asennusohjelma jumahti kesken tiedostojen kopioimisen, eikä yhteydestä ollut tietoa. Taidanpa pysytellä Welho-liittymässäni.

Huomasin eilen, että Louis Therouxilta tulee uusi dvd samana päivänä kuin Entouragen viitoskausi ilmestyy. Hieno homma. En kyllä ole vielä katsonut kaikkia ohjelmia edellisistä julkaisuista, mutta laitoin tuon uuden kuitenkin ennakkotilaukseen.

Nyt sitten tuli kuitenkin mieleen, että tyyriihkö ylläripyllärisynttärilahjani Miialle, jolla on lokakuussa synttärit, pitää tilata tämän kuun puolella siltä varalta, että ennakkotilaushinta nousee julkaisun jälkeen. Peruin sitten Entouragen ja Therouxin tilaukset, ettei talous ihan kaatuisi. Tilaan nuo sitten lokakuun alussa. 30 Rockin kolmoskauden tilausta en kuitenkaan ainakaan vielä perunut, katsotaan nyt ensin kuinka köyhä tässä on loppukuusta.

The Sarah Connor Chronicles -blu-ray-boksiin vielä palatakseni, laskin nyt, että verrattuna siihen jos ostaisi 1. ja 2. kauden erikseen samassa tilauksessa, tuossa tulevassa boksissa tulee säästöä 15 euroa (78e erikseen, 63e yhdessä), joten ihan hyvä diili. Tietty 1. kauden hinta saattaa laskea jonkin verran marraskuuhun mennessä.