perjantaina, elokuuta 14, 2009

What's the damage

Tänään tuli postissa Damagesin ykköskausi. Huuto.netistä sai sen postituskuluineen 10,05 eurolla, joten ei ole suuri vahinko, vaikkei niin nappaisikaan. Odotan kuitenkin sen olevan hyvä. Kakkoskausi näkyi olevan nyt tulossa dvd:lle. Breaking Badin kakkoskauden dvd puolestaan listautui Amazoniin, mutta julkaisuajankohta ei ole vielä tiedossa.

Eilen sain lainaan Blu-raylla Aniston/Wilson-komedian Marley & Me ja dvd:llä Daniel Craig-leffan Flashbacks of a Fool (Välähdyksiä menneisyydestä), en ole ehtinyt vielä katsoa.

Aloitin tänään Metal Gear Solid 4:n uudelleen alusta helpoimmalla vaikeustasolla, kun perusvaikeustasolla peli tyssäsi aika lyhyeen. Johan alkoi peli edistymään, tosin huomasin sitten, että tuo helpoin vaikeustaso on hieman naurettava, kun vihollinen ihmettelee ääntä ja tyyppi lähtee vastakkaiseen suuntaan. Olen myös aika varma, että juoksin yhdessä kohdassa vihollisen läpi. Ehkä se toiseksi helpoin vaikeustaso olisi sitten ollut järkevämpi, mutta en jaksa enää aloittaa alusta (sitä ei kai voi muuttaa kesken pelin), ja parempi että peli etenee ja kukaties läpäisen sen joskus kuin että jumahdan ja kyllästyn siihen kokonaan.