tiistaina, elokuuta 04, 2009

Elokuvia, pelejä, musiikkia

Perjantaina olisi District 9:n pressinäytös, sanoi sähköposti. Leffaa innokkaana odottavana laitoin mailia, tarvitsisiko sinne pressikorttia ja olisinko muutenkaan tervetullut, kun en ensi-ilta-arvosteluita ole aikoihin tehnyt. Drag Me to Hellin pressiin pääsin, mutta tässä on eri levittäjä, joten voipi olla että pitää odotella ensi-iltaa. Leffa vaikuttaa erittäin mielenkiintoiselta ( -> traileri) ja kirjoittaja-ohjaajan aiemmat tuotokset lupaavat hyvää.

R-kioskilta vuokrattu mainio Bolt oli ensimmäinen kotosalla katsottu Blu-ray-leffa, toinen oli sitten eilen katsomani Watchmen director's cut. Sitä saikin odottaa pitkän tovin, vielä kun skippasin teattervisiitin kuullessani director's cut -julkaisusta. Kannatti, koska nyt tuntuisi vaikealta kuvitella katsovansa leffan 24 minuuttia lyhyempänä. Watchmen ei kolmituntisena (+ lopputekstit) tuntunut mitenkään turhan pitkältä, ja minusta se oli viime vuoden parhaita leffoja. Sarjista en ole lukenut, tosin nyt alkoi sekin houkuttelemaan, pitää lainata kirjastosta.

Nyt hieman harmittaa, kun Dark City director's cut ja Mad Menin kakkoskausi tuli aika vasta hommattua dvd:llä (eikä Blu-raylla), varsinkin kun en ole ehtinyt vielä katsoa niitä. No eipä tuo niin vakavaa. Ainakaan en ehtinyt ostaa vielä Pushing Daisiesin kakkoskautta, laitoinkin sen vastikään tilaukseen Amazonista, kun Blu-ray-julkaisu näkyi olevan aluekoodivapaa. Vaikka noin yleensä ottaen en aio päivittää leffalevyjä uusiin, Army of Darkness on yhtenä lempparileffana poikkeus.

Pleikkarilla on tullut pelailtua ihan kiitettävästi. Tänään pelasin aiemmin ostamaani, kovasti kehuttua Dead Spacea, josta aikovat tehdä leffan. Ainakin ohjaajavalinta antaa toivoa. Jännä peli ja hieno äänimaailma.

PlayStation Networkista tuli ostettua Shatter, jossa on kivat musiikit. Sitä on tullut pelailtua aika paljon, addiktoiva peli. Little Big Planetia en ole vielä montaa tuntia ehtinyt pelata, ja Metal Gear Solid nelosta vielä vähemmän. Pelattavia demoja on tullut latailtua innokkaasti, tänään kokeilin Strangeholdia, joka oli ihan hauska Max Payne -tyylinen räiskintä. BioShockin demoa pelasin muutaman minuutin, sitten tuumasin, että hienolta vaikuttaa, kannattaako sitä demoa enempää pelata jos on kuitenkin hankkimassa myöhemmin koko pelin. Samasta syystä en ainakaan vielä ole viitsinyt edes ladata Uncharted-demoa, kun tykkään kuitenkin todennäköisesti pelistä. Voisihan tuota kuitenkin varmuuden vuoksi kokeilla ennen ostamista.

Puolen litran kokispulloissa oli koodeja iTunes storeen (yksi ilmainen biisi per koodi, kampanja loppui heinäkuun lopussa), joten on tullut pitkästä aikaa metsästettyä kuunneltavaa musiikkia, mikä on aika vaikeaa. Tähän mennessä ilmaishankintoina on tullut hommattua kaupasta (viimeistä kautta spoilaavassa) Galactica-videossa vastaan tullut Globuksen Preliator, kolme biisiä Brian Jonestown Massacrelta: Anenome ja kaksi versiota biisistä If Love is the Drug Then I Want to OD (Open Heart Surgery on myös hyvä), Arcade Firen No Cars Go (Six Feet Under -soundtrackin Cold Wind oli myös hyvä), Holly Golightlyn One Neck (löytyy Spotifystä) ja The Soundsin Midnight Sun.

4 Comments:

Blogger Olli Sulopuisto said...

Voin lainaa Dark Cityn blurayn, jos tahdot. Katsoin ite sen ennen Happeningia ihan muistin virkistykseksi.

8/04/2009 10:27 ip.  
Blogger Atso Suopanki said...

Kiitos, pidän mielessä, ja minultakin saa lainata levyjä jos kiinnostaa.

Mutta miten Dark City ja Happening liittyvät toisiinsa? Et nyt ajatellut Knowingia?

8/04/2009 10:51 ip.  
Blogger Olli Sulopuisto said...

Aivan, meni kaksi paskaa -ing-päätteistä leffaa sekaisin.

8/04/2009 10:54 ip.  
Blogger Atso Suopanki said...

Aijai, toivon vielä Knowingin olevan hyvä. Neljä tähtee Ebertiltä!

8/04/2009 10:56 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home