perjantaina, heinäkuuta 03, 2009

The end is near

Luulin jo, että Galactica (josta ei mitään spoilereita tässä) tulisi katsottua tänään loppuun, mutta viimeinen jakso olikin tavallista pidempi ja Miialla piti sitten kesken kaiken lähteä parin päivän reissulle, joten sunnuntaille jäi vielä sen loppuosa. Jäi sentään sellaiseen kohtaan, joka oli varmaan kutakuinkin paras kohta keskeytykselle, jos johonkin piti keskeyttää. Sunnuntaina loppuu sitten sekin lysti, paitsi Caprica-leffa on sitten vielä katsottavana (ja Mooren podcastit pitää kuunnella), saa nähdä katsotaanko sekin piakkoin.

No, niin ikävää kuin Galactican loppuminen onkin, on tänä vuonna sentään kaikkea kivaa katseltavaa luvassa. Uusia dvd-bokseja ilmestyy mm. Mad Menistä (2. kausi heinäkuussa), Housesta (5. kausi elokuussa), Dexteristä (3. kausi elokuussa), 30 Rockista (3. kausi syyskuussa), Supernaturalista (4. kausi marraskuussa) ja Lostista (5. kausi joskus vuoden lopulla), joten eipä tässä tarvitse hyvien ohjelmien puutetta surkutella.

Lisäksi hyllyssä jököttävistä sarjoista kesken ovat yhä ainakin 24 (7. kausi), The L-Word (4. kausi), ER (13. kausi), Heroes (2. kausi), Dempsey & Makepeace (1. kausi), Moonlighting (1. kausi), Veronica Mars (3. kausi), Gilmore Girls (6. kausi), Criminal Minds (2. kausi), Cracker (1. kausi), Deadwood (2. kausi), Entourage (4. kausi), Millennium (3. kausi), The Sopranos (4. kausi, muut nähty), Firefly (muutama jakso näkemättä) ja American Gothic (vielä aloittamatta, tosin töllöstä nähty). X-Filutkin odottavat yhä maratoniaan. Ainiin, ja alesta viimein hankittu Brisco pitäisi myös katsastaa.

Ajattelin, että huomenna, Miian ollessa reissussa voisi katsella noita sarjoja, mutta Benjamin Buttonin ihmeellinen elämä on kyllä yhä katsomatta, joten pitäisiköhän sen katsominen sitten laittaa etusijalle. Saapa nähdä.

Postin täti sanoi tänään, että "jos kaikki asiakkaat olisivat yhtä leppoisia kuin sinä, meille ei tarvitsisi maksaa kuin puolta palkkaa". Edellinen asiakas taisi stressata häntä hieman, ja tuo tuli reaktiona kun huiskautin kättäni sille, tarvitsenko kuittia asiakaspalautuspaketistani. Vastasin sitten tuohon, että "kiva, kiitos".