sunnuntaina, kesäkuuta 21, 2009

Repulsion

Olin harmitellut sitä, kun annoin Miian veljelle joululahjaksi Inho-dvd:n, jonka alunperin olin hankkinut itselleni. En ollut avannut sitä, koska sainkin sen kirjastosta lainaan. Annettuani leffan lahjaksi huomasin, ettei sitä hyvää julkaisua löytynyt enää mistään, ja CDonissa, josta olin sen hankkinut noin 12 eurolla, hinta oli nyt 99 euroa. Järkeilin, että hinta johtui siitä että levystä oli tullut niin superharvinainen ja saatavilla oli enää tyyliin yksi tai jokunen kappale levyä. Eipä tullut mieleen, että kyseessä voisi olla virhe ja asiasta kannattaisi tiedustella. Juhannusta Jyväskylässä viettäessäni törmäsin levyyn yhdessä dvd-kokoelmassa, ja yritin ostaa sen itselleni, siinä onnistumatta.

Viikonloppuna sitten tilannetta vaihteeksi tarkistaessani näin, että CDonissa levy maksoi nyt 6,95 euroa. 53 prosentin alennuksessa, eli hyvin mahdollisesti oikean hinnan olisi pitänyt kaiken aikaa olla se, jolla levyn alunperin tilasin, ja nyt alennuksen myötä hinta oli korjattu/korjaantunut oikeaksi.

No, hieno homma, että levyn saa nyt viimein halpasella. Hyvä tuuri kävi dvd-osastolla viikonloppuna, kun sekä Briscon että Repulsionin sai tilattua halvalla.