sunnuntaina, heinäkuuta 05, 2009

Galactica loppui (ei spoilereita)

Taas mitään spoilaamatta, Galactica tuli katsottua loppuun. Tykkäsin kovasti finaalista, eikä jäänyt edes sellainen onneton fiilis, joka voisi tulla kun suosikkisarja päättyy. Kaipa se riippuu siitä, miten hyvin sarja laitetaan pakettiin. Tässä saatiin kunnollinen päätös, kun esmes Carnivalessa jäi kaihertamaan kesken jäänyt tarina, vaikka siinä ei sentään ollut niin pahaa lopetusta kuin Twin Peaksissa. Toisaalta TP oli jo lässähtänyt, kun Carnivale oli hyvässä vauhdissa, joten sinänsä Carnivalen päätös on paljon ikävämpi juttu.

Aiheeseen palatakseni, erittäin hienoja Galactica-fanivideoita tuli nyt vastaan tuubissa, joku osaa editoida. Spoilaavat sarjaa jo seuraavia, muiden kannattaa spoilereidenkin vaarassa tsekata innokkseeksi, jos ei muuten ole jostakin syystä inspannut katsoa sarjaa. Kyllä minä ainakin kiinnostuisin laadukkaan scifin/tv-sarjojen ystävänä näiden perusteella, jos en olisi aiemmin innostunut seuraamaan:

When Fates Collide
To Darkness All
Perdition
Mea Culpa
See 4 Seasons in 4 Minutes

Caprica on sitten vielä katsomatta, saa nähdä millainen se on. Kaipa itse sarjakin on tulossa, en ole ainakaan kuullut mahdollisista ongelmista, joku voi kertoa jos tietää jotain. Marraskuussa tulee Galactica-tv-leffa The Plan, joten jotain Galacticaa sentään vielä luvassa, vaikka tuollaiset eivät vedä vertoja uusille, tarinaa eteenpäin vieville jaksoille.