keskiviikkona, heinäkuuta 22, 2009

Pelailua

Se jäi mainitsematta viime kerralla, että vaikka olikin helpotus sitten kun näki, että kaikki pelit ja vehkeet toimivat, sai sitten vielä jännätä kun Pleikkari halusi päivittää itsensä ja varoitteli, että jos kone sammutetaan kesken kaiken, se ei välttämättä enää käynnisty kunnolla. Siinäpä olisi ollut hyvä paikka sähkökatkokselle. Säikähdin vielä, kun reilun 70% kohdalla ruutu pimeni, että ei kai se tiltannut siihen, mutta ei onneksi, ilmoitteli sitten aika pian, että asennus oli valmis.

Viime yönä tuli ostettua PlayStation Network Storesta peli Flower hintaan 7,95, jonka sai helposti Pleikkarin kautta lisättyä (Sammon) Visa Electronilla omalle pleikkaritilille. Langattomalla ohjaimella mitä tahansa nappia painamalla tuuli puhaltaa kukan terälehtiä mukanaan vieden, ja ohjainta (ei siis ohjaustattia vaan koko ohjainta) käsissä kääntelemällä määrätään suunta. Oikein hienosti toteutettu tuo ohjaussysteemi, ja muutenkin peli on kaikessa yksinkertaisuudessaan ihan mainio.

Postissa puolestaan tuli Metal Gear Solid 4, jossa oli hassu asennusruutu (tosin toisin kuin videossa, siinä ei kuulu musiikkia).

Itse peliä ehdin nyt pelata ihan vähän, osapuilleen yhtä paljon kuin tässä videolla (hyppää kohtaan 2:58). En ole pelannut koskaan sarjan aiempia osia. Eipä tässä vielä ehtinyt saada kummoista tuntumaa peliin/ohjaukseen (mikä nappi tekee mitä), mutta vaikuttava oli tuo alku kuitenkin. Hirveästihän tuota on kehuttu, joten enköhän tykkää. Pidin kovasti Splinter Cellistä hiiviskelyineen, samantyylistä meininkiä kai tässäkin.

Se on kyllä kiva, kun pelit käyttävät surroundeja, ihan uutta minulle pelien saralla tämä. Muita (jo ilmestyneitä) pelejä, joita haluan pelailla toivottavasti vielä tämän vuoden aikana, ovat ainakin BioShock, Dead Space ja inFamous. Gran Turismo 5, joka ilmestyy ehkä tänä vuonna, kiinnostaa myös kovasti, mutta uusien pelien hinnat ovat niin korkeita, että jään varmaan odottelemaan, että joku myy käytettynä. Tuota varten houkuttelisivat myös ratti ja polkimet, mutta saapa nähdä.

2 Comments:

Blogger Olli Sulopuisto said...

Kiva ja hyvä puoli näissä uusissa konsoleissa on se, että melkein kaikkia pelejä pääsee testaamaan suoraan netistä ladattavan demon verran.

7/23/2009 2:15 ap.  
Blogger Atso Suopanki said...

Totta, ilahduin kun näin, miten rutkasti löytyi noita pelattavia demoja. En ole vielä ehtinyt latailemaan kuin sen Ghostbustersin demon, mutta pitää testailla muitakin kiinnostavia piakkoin.

7/23/2009 10:21 ap.  

Lähetä kommentti

<< Home