keskiviikkona, elokuuta 12, 2009

Kappas

Pushing Daisiesin kakkoskauden Blu-ray tuli eilen postissa, plus dvd:llä Che osa 1 ja 2, jotka pitää tosin palauttaa. Katsoinkin jo ekan jakson PD:stä. Nyt olen pohdiskellut, pitäisikö Damagesin ykköskausi hommata, kun sen saisi erittäin halvalla. En vain ole nähnyt sitä jaksoakaan. Onhan sitä kehuttu, joten tuskinpa tuo ihan puuduttava on. Laitoin vielä sen Supernaturalin neloskauden Blu-rayn ennakkotilaukseen. Syyskuussa pitäisi siis olla ohjelmistossa uudet kaudet Housesta, Heroesista, Dexteristä ja Supernaturalista, siistiä.

Katselin tässä dvd-harrastajan videoblogia YouTubessa, jossa tämä vilautti erinomaisen The Frightenersin HD-DVD:tä. Se oli director's cut, mikä sai minut miettimään, että hetkinen, onko The Frightenersistä director's cut. Tutkin asiaa, ja todellakin director's cut olisi yli kymmenen minuuttia pidempi. Minulla on leffasta syyskuussa 2003 ostamani R1-julkaisu ja uudempi, joulukuussa 2005 ostamani suomalainen kolmen levyn julkaisu.

Menin tutkimaan levyjä ja totesin, että R2-julkaisu on monta minuuttia pidempi ja sen kotelossa luki ohjaajan versio. Yritin muistella, olinko katsonut R2-levyä, muistaisinko mitään "tämä kohtaus on uusi" -huomioita leffan katselusta, mutta en nyt ainakaan saanut päähäni muuta muistikuvaa, kuin että katsoin tuosta kolmen levyn julkaisusta ekstroja. Taitaa siis olla, että minulla on yhä tuo pidempi versio katsomatta. Olisinpa ollut seuraavalla katselukerralla ihmeissäni, että eihän tässä ennen ole tällaista ollut, jos en olisi huomannut tätä asiaa.