maanantaina, elokuuta 10, 2009

Sarjoja

AxelMusicista tuli alennuskoodi, jolla sai postituskulut pois, joten oli hyvä paikka laittaa 1. syyskuuta ilmestyvä Heroesin kolmoskauden Blu-ray tilaukseen, säästyi postituskuluissa 3,96 euroa. Tuli tämä 25 jakson kausi noin euron kalliimmaksi kuin jos olisi tilannut ilman alennuskoodia 11 jakson mittainen kakkoskauden julkaisun. Vielä kun samoihin aikoihin pitäisi tulla Amazonista Housen viides kausi region 1 -dvd:nä, niin syyskuun pitäisi olla varsin kiva tv-sarjakuukausi.

Housessa (ja monessa muussa sarjassa) olen nyt hyvän aikaa pidättäytynyt jenkkijulkaisujen ostamisesta, mutta nyt en malta odotella R2-julkaisua. Saapa tuon ehkä myytyä pois, ainakin 24:n 7. kauden (R1) sain kaupattua Huuto.netissä suunnilleen samaan hintaan kuin millä ostin. Hommaan joskus Blu-ray -julkaisun tilalle. Region 1 -julkaisuja välttelen nykyään hieman siksi, etteivät ne pyöri Pleikkarilla, jos reilut 7 vuotta uskollisesti palvelullut dvd-soittimeni sattuisi leviämään. Toisaalta eiköhän tilalle löytyisi toinen aluekooditon dvd-soitin jostakin.

Laitoin nyt sitten vielä Dexterin kolmoskauden R1-julkaisun tilaukseen. Olin jo aiemmin perunut ennakkotilaukseni, mutta kun Blu-ray-julkaisu on mitä ilmeisimmin edellisten kausien tavoin region A:lle (USA), B-regionin julkaisuista ei ole tietoa, ainakin kakkoskauden R2-dvd-boksi ilmestyi vasta seitsemän kuukautta R1-boksin jälkeen ja tuon 18.8. ilmestyvän R1-setin sai postituskuluineen 18 eurolla, oli sama tilata se nyt.

Supernaturalin neloskausikin ilmestyy 1. syyskuuta Blu-raylle, oletettavasti aluekoodittomana, joten voi olla että se pitää sitten vielä tilata alkukuusta. Kolmoskauden katsomisesta tulee syyskuussa vuosi, ja se päättyi pahaan cliffhangeriin.