perjantaina, elokuuta 07, 2009

Pelimies

Leffat ja sarjat ovat jääneet vähän taka-alalle, kun on tullut pelailtua Dead Spacea ja mm. Burnout Paradise -demoa. Tänään myös kokeilin juuri ilmestynyttä Batman: Arkham Asylum -demoa. Vaikutti varsin kivalta, tosin hermot menivät lopulta kun onnistuin aina tapattamaan itseni loppupuolella. Pitää kokeilla vielä myöhemmin uudelleen.

Sin City -blu-rayn saisi tätä nykyä suht halvalla. En ole nähnyt sitä sitten toukokuun 2005 teatterivisiitin, joten voisi jo katsastaa uudelleen. Toisaalta minulla on kyllä jo muutenkin katsottavaa riittävästi, joten ostan mieluummin jonkin pelin muutaman euron kalliimmalla, iloa irtoaa aika moneksi tunniksi enemmän. Olen pitänyt listaa peleistä, joita voisi hankkia: inFamous, BioShock, Uncharted, Ghostbusters, The Orange Box, Burnout Paradise, Grand Theft Auto IV, Resident Evil 5 ja Fallout 3. Sitten on tietty vielä Gran Turismo 5 tulossa.

Jokunen leffakin odottaa kotona katsomista: The Reader (tuli eilen), Slumdog Millionaire (lainassa), The International, Gran Torino (Blu-ray, tuli myös eilen), Capricakin on yhä katsomatta, kirjaston American Gangster jäi tänään kesken kun olin niin väsynyt, en nyt muista oliko vielä muita tuollaisia tuoreempia tapauksia. Woody Allen -maratonia pitäisi jatkaa jossakin vaiheessa, viimeksi katsoin Radio Daysin, se oli toukokuussa. Seuraavana olisi vuorossa September.

Pushing Daisiesin kakkoskausi tulee varmaan ensi viikolla, sarjoja on muutenkin hirveästi katsomatta. Esmes Gilmore Girlsin 6. kaudessa taidan olla alkupuolella, sitten on vielä viimeinen, 7. kausi. Whedonin Dollhouse kiinnostaisi, mutta ehkä odotan alennushintaa, kun siinä kuulemma pitää odottaa puoli kautta (6 jaksoa), että taso nousee. Jos hankkisi sitten, kun kakkoskausi ilmestyy, hinta lienee silloin ihan kohtuullinen.