torstaina, elokuuta 27, 2009

Jakso jos toinenkin

On nimittäin tullut katsottua tiistaina tullutta Supernaturalin neloskautta, kun nyt viimeksi nähty oli kauden 16. jakso. Kuusi siis enää jäljellä. Erinomainen kausi, ja oli kivaa, kun yksi The Wirestä tuttu näyttelijä tuli mukaan vähän väliä vierailevaksi hahmoksi. Tulipa mieleen, miten suuri ero Supernaturalin ja Fringen välillä on. Fringe on ihan kiva, mutta hahmot ovat turhan latteita, kun taas Supernaturalin parivaljakko ja sivuhahmot ovat erinomaisesti kirjoitettuja, ja näyttelijät ovat justiin sopivia rooleihinsa. Fringen Olivia Dunham (ja varmaan tämän näyttelijäkin) on niin tylsä, että tämä jo vie tasoa alas. Ei sillä, että inhoaisin hahmoa, mutta onhan se vähän sellainen, tjaa, yllätyksetön. Lisäksi Supernaturalin keissit ovat paljon mielenkiintoisempia kuin Fringen.

Harmi kun Supernaturalin kauden loppu taas häämöttää, mutta noh, se lohduttaa, että tänään posti toi Dexterin kolmoskauden region 1 -dvd-setin (ja eilen Role Models -dvd:n). Dexterin kakkoskasi oli loistava, joten on hienoa päästä kolmoskauden kimppuun. Sitä voin sitten yksin seurailla, ja Miian kanssa voidaan katella Heroesin kolmoskautta. Sitä ei ole vielä aloitettu, lauantaina lienee se vuorossa. Kaudessa on 25 jaksoa, joten ei pitäisi ihan heti loppua jaksot.

Ensi viikolla pitäisi tulla lisää yhteistä katsottavaa, kun Housen viitoskausi kolahtaa luukusta. Kylläpä nyt hemmotellaan hyvien sarjojen ystävää, tietty onhan näitä odotettukin pitkä tovi. Housen jälkeen seuraava tärkeä tv-dvd-julkaisu taitaapi olla 30 Rockin kolmoskausi, joka pitäisi olla hyppysissä syyskuukuun lopussa. Lostin viitoskauden R2-dvd puolestaan sai julkaisupäivän taannoin, lokakuun 26. Tämä oli ilahduttavaa, sillä R1-boksi ilmestyy vasta joulukuun 8. ja odotin sen tulevan ensin.

Harmi vain, ettei Englannin Amazonissa ole mitään listausta Lostin Blu-ray-julkaisulle. Sen nyt mieluummin tilaisi, mutta jos sitä pitäisi odotella selvästi pidempään, niin tyydyn vain tilaamaan nyt sen dvd:n, kun sitäkin on sitten tullut odotettua melkein puolitoista vuotta.