tiistaina, elokuuta 25, 2009

Odotus päättyi

Suht nopsaan tulivat tilaukset AxelMusicista, tasan viikossa, samassa paketissa. Eli Blu-raylla Heroesin kolmoskausi ja Supernaturalin neloskausi. Piti heti varmistaa, että olivat aluekoodittomia, ja olivathan ne odotetusti, kun ovat Universalin ja Warnerin lättyjä (julkaisevat Blu-rayt ilman aluekoodeja). Heroesissa olivat hauskat levyt, kun niistä näkee valoa vasten läpi (levyn kääntö/lukupuoli webbikameraan päin):
Olin videoblogissa nähnyt kerran aiemmin tuollaisen läpinäkyvän levyn, muuten olisin varmaan säikähtänyt ensin, että eihän niissä ole tullut jokin valmistusvirhe.

Supernaturalin kolmoskauden finaalin katsomisesta on kulunut lähes vuosi, joten oli taas kivaa palata sen pariin. Vaikka en ole kerrannut tässä vuoden aikana noita aiempia kausia dvd:ltä, huomasi Blu-raylla heti eron, kun kuva on mainion terävä ja tarkka. Kaksi jaksoa nyt takana, varsin hienosti käynnistynyt kausi. Uusi hahmo sarjassa vaikuttaa ihan mainiolta, tämän ensiesiintyminen oli aika siisti. Näyttelijä on varsin hyvä ja tuntuu jostakin tutulta.

Joku totesikin io9:ssä, että sarja vain paranee edetessään. Kirjoittaja mukamas halusi avata keskustelun siitä, mitä sarjaa tulisi seurata juuri nyt töllöstä, mutta luulenpa, että tuo oli vain fanin heppoinen tekosyy mainostaa Supernaturalia, jonka uusi kausi taisi olla käynnistymässä lähiaikoina.