tiistaina, elokuuta 18, 2009

Postin odottelua

Ilahduttavia maileja tullut tänään. Amazon.comista:"Your Amazon.com order has shipped", ts. Dexterin kolmoskauden dvd. AxelMusicista puolestaan tuli juuri kaksi samanlaista mailia:"Your order is currently being processed and will most likely complete packaging within the next 0-6 hours ... Your package will usually arrive within 5-9 business days". Toinen koski Supernaturalin neloskauden, toinen Heroesin kolmoskauden Blu-rayta.

Ihmetytti vain, miten Supernatural ja Heroes olisivat jo nyt lähdössä matkaan, kun virallinen julkaisupäivä on ensimmäinen syyskuuta, vasta tasan kahden viikon kuluttua. Hiipi jo epäilys, että onko tässä nyt jokin virhe. Menin sitten AxelMusicin sivulle tutkimaan mainion yksityiskohtaista tilaushistoriasivua. Molemmista bokseista oli samanlainen selostus:


Pitää kai siihen sitten uskoa. Tiedoissa sanottiinkin, että yleensä postitetaan muutama päivä ennen virallista julkaisupäivää, mutta kaksi viikkoa on jo aika hyvin. Tämä tarkoittaa sitä, että ensi viikolla saattavat tulla kaikki em. boksit ja hyvässä lykyssä sitä seuraavalla viikolla Housen viides kausi. Siisti juttu.