sunnuntaina, elokuuta 30, 2009

Sarjoista

Viime yönä tuli katsastettua tiistaina aloitetun Supernaturalin neloskauden finaali, joten 22 jaksoa tuli käytyä läpi suht nopeasti. Erinomainen kausi, paras tähän mennessä. Hyvin vietiin suurta juonta eteenpäin myös stand-alone-jaksoissa ja kausi loppui tietty taas hirveään cliffhangeriin, johon sitten tuttuun tapaan odotellaan vuosi jatkoa. Nyt kun tuo on katsottu, ensi viikolla voi siirtyä Dexterin kolmoskauden pariin.

Heroesin kolmoskausi aloitettiin eilen. Nyt muutama jakso takana, hyvin on alkanut kausi. Hauskaa, kun Supernaturalin tavoin tässäkin tuli vastaan The Wirestä tuttuja tyyppejä.

ER:n 13. kautta olisi kuusi jaksoa jäljellä, taannoin palasin sen pariin pitkän tauon jälkeen. Olen odotellut, että 14. kauden hinta putoaisi tuntuvasti jonnekin kymmenen punnan hujakoille, kuten aiemmat kaudet, varsinkin kun 14. kaudella on vähemmän jaksoja (19) kuin muilla. Viimeinen kausi ilmestyy dvd:llä 21. syyskuuta, joten jospa se hinta laskee sitten lähiaikoina.

Amazoniin oli tullut Lostin viitoskauden Blu-rayn tuotesivu, ja se ilmestyy DVD:n tavoin 26. lokakuuta. Hinta ei kauheasti naurata, mutta pakko se on hommata heti.