keskiviikkona, syyskuuta 30, 2009

Pelailua

Tulivat sitten ne Last Chance Harvey ja The Brothers Bloom FF:ltä jälkitoimituksena, mistä oli puhe pari merkintää sitten. Ekan katsoin jo, oli tosi hyvä, ja odotan jälkimmäisenkin olevan, en ole vielä katsonut.

Housen viitoskausi tuli katsottua jokunen päivä sitten loppuun, voisi yrittää myydä pois kun se on region 1 -boksi. Tänään katsoin Mad Menin kakkoskauden loppuun, mainio sekin taas. Kumma kun viimeisellä levyllä viime kauden tapaan alkoi levy tökkiä pahasti. Laitoin sitten levyn Pleikkariin ja siinä se sentään pyöri ongelmitta.

On tullut pelailtua nyt vähän enemmän tauon jälkeen, kun on tullut kivoja demoja PlayStation Networkiin. Sellaisia on tullut kokeiltua viime aikoina kuin NBA Live 10, FIFA Soccer 10, Wheelman (starring Vin Diesel), Ninja Gaiden Sigma 2, Red Faction: Guerrilla ja moninpelidemona verkossa The Punisher: No Mercy, Lost Planet 2 ja näistä kaikista ehdottomasti paras, Uncharted 2: Among Thieves, johon on muutama kenttä tarjolla verkkopelaamiseen, joka on toteutettu tosi hyvin. Peli myös näyttää erittäin siistiltä. Tuo on hyvin mahdollisesti semmonen "killer app" PS3:lle, joka houkuttelee monen ostamaan toosan.

Nuo pelit olivat nyt sitten ensimmäinen kokemukseni verkkopelaamisesta Pleikkarilla, ja oikein hyvin on rullannut ilman mitään tökkimistä kahden megan yhteydelläni.