sunnuntaina, lokakuuta 04, 2009

Sekalaista

Hassua, ottamaani kuvaa (Orion) käytettiin blogikirjoituksessa. Toinen kerta kun otokseni on kelvannut jonkun käyttöön, oli Lynch-kuvan tapauksessa.

Tuli vastaan viime vuodelta tuollainen uutinen, jonka olin missannut. 16-vuotias intialaistyttö oli tehnyt itsemurhan pelätessään näkevänsä maailman loppuvan Large Hadron Colliderin vuoksi. Kaikenlaista. LHC on kohtapuoliin taas käyttövalmiina.

Töistä tullessa ulkona oli pienoinen syysmyräkkä. Pari kertaa sateenvarjo meni väärinpäin, kun tuulenpuuska iski. Syksyn myötä palasin taas Woody Allen -levyjen pariin. Edellinen oli toukokuussa katsottu Radio Days. Jotenkin Allenin leffat eivät minusta sovi kesään, ne pitää katsoa talvella tai syksyllä. Nyt olen katsonut Septemberin ja Another Womanin, kelpo draamoja.

Pitäisi käydä useasmmin Funny or Die -sivustolla. Vastikään tulivat vastaan tsoukkivideot, joissa kyyninen Zach Galifianakis haastattelee julkimoita. Eka jonka katsoin oli Natalie Portman -haastis, joka oli suosikeitani. Ehkä hauskin juttu on Charlize Theron -videossa kohdassa, jossa Theron puhuu sairaasta koirastaan.