maanantaina, marraskuuta 23, 2009

These go to eleven

Huomasin nyt, että BBC:n playerin volyymi menee yhteentoista asti. Varmaan aika wanha juttu.

Eipä tässä muuta, terve.

No ei. BioShock tuli hommattua viimein PS3:lle, jatkoahan tuleekin ensi vuonna. Ihan hieno peli. Unchartedin moninpeliäkin on tullut tahkottua, se piti lainata Ollille, mutta ei olla muutamassa viikossa päästy niin pitkälle, että oltaisiin päivästä saatu sovittua. Ehdota sinä Olli jos luet tämän ja peli vielä kiinnostaa.

Joululoma alkaa 21. päivän jälkeen, töihin takaisin vasta luultavasti 4. päivä. Ensi viikolla olisi tarkoitus käväistä velipojan ja tämän vaimon luona Vaasassa. Joulu menee Kuusamossa. Siinäpä suurimmat suunnitelmat loppuvuodelle.

Lostin viitoskausi tuli katsottua taannoin loppuun. Erinomainen oli taas, ja Blu-raylta katsottuna näytti ja kuulosti varsin hienolta. Viimeinen kausi alkaa helmikuussa. Olisi kiva kerrata sarja läpi ennen vikaa kautta, jotta kaikki jutut olisivat tuoreessa muistissa. Saapa kuitenkin nähdä ehtiikö moista tehdä ja tuleeko taas odotettua levyjä vai katsottua Nelosen netti-tv:stä, jos siellä sitten näyttävät. Tuo tosin vaatisi, että olisi tullut hankittua uusi pöytäkone nykyisen kuumentuessaan hyytyvän läppärinpaskan tilalle.

Lost-jälkifiiliksissä kokeilin joitakin fanipodcasteja, joista tällä erää parhaaksi on osoittautunut Lost Mystery Podcast, jossa pari kaverusta puhuvat jaksoista. Tuota ennen tuli kerrattua vanhoja The Official Lost Podcasteja. Ekasta, 2. kauden 6. jakson jälkeen julkaistusta podcastista oheinen pätkä, ei kannata lukea jos ei ole ajan tasalla sarjassa, koska tämä spoilaa:

Cuse:"You're not gonna tell them about the time travel, are you?"
Lindelof:"No, no, I'm not going to, at all."
Cuse:"Okay, all right."
Lindelof:"In fact I'm gonna go back in time right now and prevent you from having said that."
Cuse:"Oh my god."

2 Comments:

Blogger Olli Sulopuisto said...

No niin, oli se minullakin mielessä. Mitens ensi viikko?

12/03/2009 3:21 ip.  
Blogger Atso Suopanki said...

Juu, vaikka. Kävi myös mielessä, että jos nähtäisiin siellä leffakirppiksellä, minne olit ilmeisesti menossa sunnuntaina. Toisaalta mulla on silloin kuudeksi töihin meno, joten siinä voi olla mulle liikaa äksöniä ennen töihin raahautumista. Mutta no jos ainakin viimeistään sitten ensi viikolla.

Pitäis nähellä päiväseltään, että ehdin töihin neljäksi, kun vapaat ovat vasta la-su, ja silloin olisi tarkoitus käydä reissussa. Palaillaan asiaan.

12/03/2009 4:43 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home