perjantaina, lokakuuta 30, 2009

Boksi

Päivällä näytti siltä, ettei sitä tiistaina Englannin Amazonista postitettua Curb Your Enthusiasm -boksia tulisikaan tälle viikolle. Postia ei kuulunut ja tilanne näytti toivottomalta, kun kello oli jo kaksi ja posti tulee normaalisti puolenpäivän maissa.

Sitten kuitenkin joskus vartin yli posti tipahti luukusta ja sielläpä oli sitten lappunen, joka ilmoitti paketin olevan noudettavissa postista klo 16. Ainoa ongelma oli, että minulla alkaisivat työt neljältä. Toisaalta, koska pakettia ei oltu käytetty ovellani, tuntui hyvin mahdolliselta, että se löytyisi jo aiemmin postista.

Kävin sitten kaupassa ostoksilla ja sen jälkeen vartin yli kolmen maissa postissa, ja löytyihän se laatikko sieltä. Kotona purin ostokset jääkaappiin, aukaisin Amazonin pahvilaatikon, ihastelin boksia (yksittäisiä, lootan sivusta näkyviä kausikoteloita ulos vetämättä) muutaman sekunnin ja laitoin sen sitten kaapin päälle Frendit-boksin seuraksi ennen töihin suuntaamista.

Saa nyt nähdä, ehdinkö katsomaan sarjaa ollenkaan viikonloppuna, kun ohjelmistossa on Lostia, mutta ensi viikolla sitten viimeistään. Tuon boksin myötä tuli 600 nimikettä täyteen kokoelmassa.