tiistaina, marraskuuta 03, 2009

Reissuun

Tietty sitten Amazon laittoi Blu-ray-alen, josta olisin saanut Hot Fuzzin ja Wantedin ja säästänyt vielä neljä euroa verrattuna Playn hintaan. No eipä tuo niin vakavaa. Hot Fuzz tuli eilen ja Wanted tänään. Curb Your Enthusiasmia on tullut katsottua innokkaasti, viikossa kolme kautta, nyt pari jaksoa neloskautta takana.

Keskiviikkona iski kuume, mittari näytti 37.9 korkeimmillaan, eli ei nyt hirveästi, ja torstaina sitä ei enää ollut. Jospa tuo pysyisi poissa. Huomenna olisi edessä viikonloppureissu Uuraisille.

Käväisin tänään ensimmäistä kertaa Mac-liike Tectorissa, kun iPodin piuha oli hajalla ja piti saada uusi. Huoletti vähän, että pitääkö sitä mestästää kauankin, mutta heti tärppäsi. 25 euroa maksoi paketti, jossa oli piuha sekä laturi, jolla voi ladata iPodin ilman tietokonetta. Kympin halvempi olisi ollut ilman laturia. Minulla oli kerran sellainen, tosin ei varmaan ollut Applen valmistama kuten tämä. Se hajosi suht lyhyen käytön jälkeen, teki poks-äänen pistorasiassa. Tämä uusi on toivottavasti pitkäikäisempi.