maanantaina, maaliskuuta 22, 2010

Se kolmas Bruce

Lostin 1. kauden blu-ray ei ole tilattavissa Amazon.comista, selityksenä oheinen ilmoitus:
Loistavan Carnivàlen luoja Daniel Knauf kirjoitti sarjan uutisryhmään Spartacuksen tiimoilta:"For those of you watching the show, I wrote this week's episode (1.09 "Whore"). More sex than violence than the typical ep. Untill near the end, when I pull the stops." Tjaa, en kyllä jaksanut katsoa pilottia kokonaan Starzin sivulta, lieneekö sitten muu sarja sitä parempi. En ole seurannut mitä siitä on sanottu.

Alice in Wonderlandia ennen tuli Tron Legacyn traileri. Ihan vängän näköinen, siitä oli tosin vaikea päätellä mitään leffan laadusta. Joko se on todella siisti tai todella kökkö. Leffasta näkyy olevan muitakin trailereita, mutta jätänpä katsomatta. Hassua kuitenkin oli, kun jossakin kohtaa tajusin, että hetkinen, tuohan on Bruce Boxleitner, B5:n Sheridan. Äänestä lopulta tunnistin, vaikka naamakin oli näytetty. Ei kyllä mitenkään hirveän pitkä aika ole siitä kun olen häntä viimeksi nähnyt, mies kun oli Heroesissa.

Pelkään kyllä, että Brucen rooli jää jonkinlaiseksi cameoksi. Bridges antoi haastattelussa kysymykseen "do you have a lot of scenes with Bruce?" vastauksen "not really, no I don’t." Tiedä sitten, kuinka iso rooli Bridgesillä itsellään on. Brucella ei joka tapauksessa ole pahemmin star poweria, ja veikkaan, että hän on ehkä vain siinä trailerissa nähtävässä kohtauksessa evästämässä uutta päätyyppiä tms. Mutta toivottavasti olen väärässä.

En ole nähnyt ensimmäistä Tronia, ei ole tullut ikinä vastaan. Eipä sitä kyllä ole nähnyt Jeff Bridgeskään, kuten tuosta haastattelusta kävi ilmi.