maanantaina, maaliskuuta 29, 2010

Sarjoja

Playn kevätalessa vaihteeksi ihan hyviä tv-sarja-alennuksia, esim. Dead Like Me season 1 9,49 eurolla. Derren Brownin ja Louis Therouxin dvd:t lähtevät myös kohtuuhintaan.

Kirjastossa odottaisi 1. kaudet sarjoista Boston Legal ja Flight of the Conchords. BL:stä olen nähnyt jokusen jakson 1. kautta, en kyllä muista kuinka monta. En seurannut The Practicea, mutta olin innoissani kun James Spader tuli sarjaan, ja odotin sitten tykkääväni kovasti myös BL:stä.

Siitä kuitenkin puuttui se BL:ssä ollut kontrasti normaalien ihmisten ja Spaderin välillä, sarja yritti olla vähän liikaa cool, enkä koukuttunut. Ajattelin nyt kuitenkin, että voisi yhtä hyvin katsastaa sen 50 sentin kausihintaan. Flightia en ole nähnyt muuta kuin mitä katsoin YouTubesta yhden klipin ennen ykköskauden varaamista.

Tuli tässä taannoin tsekattua YouTubesta, olisiko joku väsännyt hyviä fanivideoita Angelin ja Buffyn tiimoilta. Eipä kyllä löytynyt mitään ihmeellistä, paitsi päivän parhaat naurut tarjonnut Angel-video My West Hollywood Lifestyle--Whatever! Biisi oli muunnos Liam Lynchin hauskasta United States of Whateveristä.