torstaina, huhtikuuta 01, 2010

Levyjä, pyöriä ja kadonneita videovuokraamoita

Tuli sitten tilattua vielä tuo The Sarah Connor Chroniclesin kakkoskauden blu-ray, kun oli sen verran edullinen. Olisi sitä paitsi tylsää, jos voisin katsoa vain ykköskauden, jonka olen jo nähnyt suurimmalti osin kertaalleen. Postissa tuli eilen Black Dynamite -dvd lainaan, en ole ehtinyt katsoa vielä. Sitä on näemmä kehuttu, jotenkin olen täysin missannut koko leffan, ei sanonut mitään kun näin sen FS-Filmin listalla.

Eilen kahdeksan tunnin työpäivä, puolenyön jälkeen kotiin ja muutaman tunnin yöunien jälkeen takaisin töihin aamuvuoroon kuudeksi, vapaalle puolenpäivän tienoilla. Edessä ruhtinaalliset kolme päivää lomaa. Töistä tullessa käväisin hakemassa lähikirjastosta Boston Legalin ja The Flight of the Conchordsin ykköskaudet. Myös BL:n kakkoskausi olisi ollut siellä, kun olin sen varannut, mutta jätin myöhemmin lainattavaksi, etten pahimmassa tapauksessa joutuisi katsomaan kahta tuotantokautta viikossa.

Ehdin ottaa kotona kymmenen-viidentoista minuutin torkut, ja sitten suuntasin Anttilaan ostamaan itselleni pyörän. Tinkasin 30 euron pyöränlukosta 20 euroa pois, kun pyörä piti viedä suoraan liikkeestä korjaamolle, koska vaihteet eivät toimineet vielä kunnolla. Vaativat jotain säätöä, eikä myyjä osannut sitä tehdä hyvästä yrityksestä huolimatta. Läheisellä korjaamolla asia hoitui ja muutamaa tuntia myöhemmin polkaisin kotiin.

Ennen kotiin suuntaamista kävin Elielinaukion Film Townissa, josko sieltä olisi löytynyt riittävästi kiinnostavia tapauksia, että olisin ottanut seitsemän levyä viikoksi lainaan. Mielessä olivat ainakin Grizzly Man, My Name is Bruce ja Dead Like Me -leffa. Sinne päästyäni kuitenkin totesin, että liiketilat olivat täysin tyhjät. Höh. Mitä oli tapahtunut? Mitään viestiä ei ollut esillä, eivätkä Film Townin nettisivut osanneet kertoa asiasta mitään. Kylläpä tiedotus pelaa hyvin.

Englannin Amazonista tuli mailia, että 30 Rockin kolmoskausi on postitettu, joten sen ainakin pitäisi tulla ensi viikolla. Kiva juttu, kakkoskausi tuli katsottua loppuun viime kesäkuussa.