keskiviikkona, joulukuuta 12, 2012

Hajonnut Galaxy S3, uusia levyjä + tulostin

Onnistuinpa hajottamaan tässä reilu viikko sitten Samsung Galaxy S3:n näytön. Olin lähdössä töistä lounaalle ja puhelin oli kädessäni. Piti pukea pipo ja hanskat, joten laitoin kännykän siksi aikaa kainaloon, siis että oli takin ulkopuolella. Lähdin sitten ovesta ulos unohtaen kokonaan kännykkäni, joka sitten putosi sellaiselle metallijutulle, johon voi putsata kenkiään, näyttö edellä. Poimin puhelimen ylös ja näin heti, että huonostihan siinä taisi käydä, kun näkyi vain jotain söherrystä. Irrotin akun ja laitoin takaisin, mutta eipä auttanut. Näin kyllä sen verran, että laite kysyi pin-koodia, mutta en onnistunut syöttämään sitä, kun näyttö ei tuntunut reagoivan painalluksiin.

Kävin sitten DNA-liikkeessä, missä kuulin, että näytön saisi korjattua 77 eurolla. Menisi viikko tai pari kun kännyä pitäisi käyttää Helsingissä. Sinänsä helpotus, ettei tuo tulisi maksamaan noin 270 euroa, kuten kuulemma normihinta tuollaiselle olisi, mutta nyt on kai kuukausia ollut tuollainen kampanja, että näytön saa korjattua halvalla. Se hyvä puoli tässä episodissa on, että minulla oli siinä puhelimen näytössä (johon tuli nyt pari naarmua) entuudestaan yksi pieni naarmu, jota ei kyllä edes huomaa helposti, mutta minua ärsyttää jo tieto siitä, että näytössä on se naarmu. Nytpähän pääsen siitäkin eroon. DNA:lta sai seurantakoodin, jolla voisi seurata netissä korjauksen edistymistä. Tänä aamuna näkyi, että kännykkä on korjattu, joten saa nähdä ehtiikö vielä tällä viikolla tulla takaisin Lappeenrantaan DNA-liikkeeseen.

Jokunen blu-ray on tullut hommattua sitten viime levypäivityksen.

Tremeä olen katsonut ehkä pari jaksoa, hyvältä vaikuttaa. Boksin sai syyskuussa Amazon UK:sta hintaan 13,32 puntaa, joten piti viimein tilata. Sons of Anarchyn neloskausi on katsomatta, kun kolmonenkin on vielä pahasti kesken. The Big Bang Theoryn 5. kausi tuli katsottua nopsaan. Breaking Badin kaudet 1-4 lähtivät Amazon.de:stä yhteishintaan (pkuluineen) 66,85, eli aika halvalla sai. Lock, Stock jne:tä en ole katsonut levyltä, hyvä joka tapauksessa että kyseessä on teatteriversio, aloin joskus katsomaan director's cutia dvd:ltä ja jäi heti kesken, kun se tuntui "väärältä". Mutta pitää joskus katsastaa sekin. Netflixistä tuli katsottua Tommy Lee Jones -leffoja muutama putkeen, joten piti sitten tilata Saksasta In the Electric Mistin ohjaajan version vajaalla kympillä, Suomesta sitä ei saa. Ihan hyvä oli. Face/Off taisi olla viisi euroa divarissa, Underworldin sai CDonista pkuluineen hintaan 3,90e. Speed Racer on aina mietityttänyt, onko se ihan surkea vai viihdyttävä pätkä, kuten jotkut sanovat, joten ostin sitten leffan muistaakseni CM:stä, en muista paljon maksoi, varmaan viitisen euroa. Lappeenrannan Anttilassa on tullut tehtyä erinomaisia blu-ray-löytöjä, ja niin tapahtui taas, kun Atonement, True Grit, The Merry Gentleman (josta en ollut kuullut, mutta Michael Keaton kiinnitti huomion), Super (mainion Slitherin ohjaajalta) ja Superman I & II olivat kaikki kolmen euroa kappale.
In Treatmentin kaudet 1 ja 2 löytyvät hyllystä, mutta region 1 -versioina, ja kolmoskausi mulla jäi kämmäilyn vuoksi kesken (jakso/jaksoja jäi välistä), joten oli sama hommata sitten tuo kaikki kaudet sisältävä boksi, kun oli tarjouksessa Amazon UK:ssa, semmoset 40e tuli hinnaksi. Aika hitaasti läpi katsomani Communityn ykköskausi muuttui loppupuolella erittäin hyvästä erinomaiseksi, ja kakkoskausi oli ykköskautta parempi, kuten olin kuullut. Tuli katsottua aika nopeasti läpi. The Shieldistä hommasin puuttuvat kaudet Kodin Ykkösestä, kaveri huomautti että ovat leikattuja versioita, mutta no ei tuo nyt niin haittaa, hyvä jos saisin joskus katsottua vuosia kesken olleen kolmoskauden läpi. Pitää aloittaa alusta se. The Big C:n ykköskaudesta tykkäsin erittäin paljon, kakkoskautta olen katsonut Netflixistä, eikä se ole ihan niin hyvä, mutta hyvä kuitenkin. How I Met Your Motherin kolmoskausi lähti muutamalla eurolla CM:stä.

Lisäksi tuli hommattua uusi tulostin, HP Photosmart 7510. Oli Lappeenrannan Anttilassa poistomyynnissä hintaan 85 euroa. Huollossa olivat kuulemma vaihtaneet korjattavan toosan täysin uuteen tulostimeen, ts. avatussa laatikossa oli kaikki mitä olisi avaamattomassakin. Toimiva peli, luksusta tuo langaton tulostaminen kun on tottunut siihen että tulostinta tai läppäriä pitää raahata huoneesta toiseen, kun haluaa tulostaa.

1 Comments:

Blogger Moneeba Idrees said...

Vibez365 is your daily magazine for all the latest news, and informative blogs on hottest topics around the world. We aim to provide the right information to our readers. Keeping in mind the passion, and the interest of our readers we not only focus on bringing you the blogs with the latest information but also, blogs straight from some of the best writers in the world.

Vibez365 is the reader’s paradise for you!
https://vibez365.com

2/14/2022 4:05 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home