torstaina, toukokuuta 17, 2012

Uusi TV-sarjaboksi, leffa + pelejä

Meni 16 päivää Amazon UK:sta tulleesta mailista, jossa ilmoitettiin paketin postituksesta, että se saapui perille. Eikä tosiaan tullut edes kotiin asti, vaikka olisi hyvin mahtunut luukusta. Piti hakea Valintatalosta, mikä nyt ei sinänsä aiheuttanut suurta vaivaa, mutta onhan tuo tyhmää. Eipä kyllä kauheasti innosta ostamaan tuolta, ennen kuin ovat korjanneet tilanteen.

30 Rockin 7. kausi jää viimeiseksi. Harmi kun sekin sitten loppuu, mutta onpa seitsemän kautta jo hyvä pituus sarjalle, ja onhan tässä vielä sitten kolme kautta katsomatta, tämä viides mukaanlukien. En ollut hoksannut, että kausi oli ilmestynyt jo 12. maaliskuuta, muuten olisin tilannut sen jo aiemmin.

Uusi kauhuleffa Lucky McKeeltä (May, The Woods, Masters of Horror -jakso Sick Girl) kiinnostaa automaattisesti. Olikin kiva ylläri, kun näin että The Woman on ilmestynyt, vieläpä blu-raylle, toisin kuin May ja The Woods. En ollut edes kuullut leffasta, ja se näkyi myös saaneen hyviä arvosteluita, joten pitihän se laittaa tilaukseen.

Aikoinaan pelasin innolla Battlefield 2:a verkossa, oli kyllä vain demoversio mutta hyvin silläkin pärjäsi. Kaverin luona taannoin vähän testasin kolmosta, ja nyt se tuli ostettua itsellekin. Ei tässä kyllä tunnu verkkopeli yhtä kivalta kuin aikoinaan kakkosessa, osaksi varmaan siksikin kun näin alussa pääsee turhan nopeasti hengestään. No, kyllä se siitä. Yksinpeliä on haukuttu, mutta ihan viihdyttävähän tuo on ollut, mitä nyt vähän olen pelannut sitä. 29,95e Prismasta. Mitään uusia, lähes 70 euron pelejä en tule sieltä ikinä ostamaan, mutta tuota halvemmalla ei tätä uutena tuntunut olevan saatavilla, mitä netistä kaupassa asiaa tutkin.

The Witcher 2:sta oli kaupan hyllyllä normaaliversiota ja Premium Editionia, jossa on mukana kaikenlaista härpäkettä. Luonnollisesti jälkimmäinen on muualla normiversiota kalliimpi, mutta Prismassahan ei voi ikinä tietää, millä logiikalla levyjä on hinnoiteltu. Nyt normiversio oli 49,95e, yksi kappale Premium Editionia samaan hintaan ja yksi hintaan 29,95 euroa. Niinpä sitten ostin tuon 29,95 eurolla. Facebookissa kaveri totesi, ettei pelin tarinasta saa tolkkua, jos ykköstä ei ole pelannut. En tosiaan ollut, mutta onneksi se löytyi Steamista hintaan 7,99 euroa, joten nyt on sitten sekin. Kakkosta pääsen varmaan pelaamaan joskus ensi vuonna, minun pelaamisnopeudellani.

Vaasassa tuli käytyä tässä vähän aikaa sitten viikonloppureissulla. Yllä oleva kuva on Raippavuoren sillalla autosta otettu. Samainen silta kauempaa alla.

Se oli suuri helpotus, että Fringe sai vielä yhden, 13 jakson mittaisen kauden, niin tarina saadaan kunnolla päätökseen. Myös Supernaturalin kahdeksas kausi on varmistunut, hienoa sekin. Fringen John Noble näkyi American Idolin (täytyy mainita, että en kyllä seuraa sitä) yleisössä. On siitä jo aikaa, se Fringen jatkouutinen tuli sitten vähän sen jälkeen kun tuo jakso tuli töllöstä.Noblea tuossa ei mitenkään huomioitu, joku artisti (olikohan joku vanha Idols-voittaja) istui siinä edessä.