lauantaina, toukokuuta 12, 2012

Tilauksia

Onnetonta tuo postitus tällä hetkellä Amazon UK:ssa, 12 päivää sitten tuli ilmoitus lähettämisestä, eikä ole vieläkään tullut. Eikä tule kuulemma edes perille asti, vaan lähimpään postia ottavaan paikkaan vissiin. Plazalla keskustelua aiheesta, tuoreimmissa Amazonin kerrottiin tutkivan asiaa. Jospa se siitä. Tulossa olisi 30 Rockin viitoskausi (dvd) ja The Woman -blu-ray.

Laitoin loppukuusta ilmestyvän Samsung Galaxy S III:n DNA:lta ennakkotilaukseen, joten pitää vääntää siitä taas ykkösversion tavoin arvostelu. Tulee ainakin trafiikkia, kun se pian pari vuotta vanha teksti on varmaan yhä niitä blogin luetuimpia sivuja.

Niissä CDonin Thor-koneissa on nyt hyvä diili, kun kaupan päälle saa 23-tuumaisen näytön. Nyt myös huomasin, että kovalevyjä on CDonissa tarjouksessa. Olen pitkään halunnut hommata uuden 2-teraisen ulkoisen WD Elementsin, mutta hinnat ovat olleet aivan liian korkeat. Nyt tuon sai alennuskoodilla postituskuluineen hintaan 100,87 euroa, joten oli pakko tilata, muuten tuo olisi jäänyt kaivelemaan.