keskiviikkona, joulukuuta 21, 2011

Uudet dvd:t ja blu-rayt

Noniin, täälläpä taas. Isäni kuoli kaksi päivää edellisen päivityksen jälkeen, hautajaisia vietettiin lokakuun alussa ja joulukuun alussa oli taas vuorossa pikavisiitti kotipuoleen perunkirjoitusten merkeissä. Tämä kaikki osasyynä siihen, miksen ole oikein innostunut päivittämään blogia, vaikka laiskuus lieneekin se pääsyy. Tähän kohtaan kuitenkin ne perinteiset vakuuttelut, että päivitystahti nousee kyllä tästä taas. Näin pitkän taon jälkeen lienee tärkeintä listata, mitä uusia levyjä on tullut hankittua.

Requiem for a Dream oli ensimmäinen dvd jonka ostin, ennen kuin minulla oli vielä edes dvd-soitinta. Möin sen aikoja sitten ystävälle, ja blu-ray tuli hankittua viimein, kun sen sai CDonista 0,95 eurolla + pk:t. Sain levyn kesäkuun alussa, mutta eipä ole tullut vielä katsottua. Leffa on tullut nähtyä useaan otteeseen ja on aika hyvin muistissa, vaikka viime katselusta on jo aikaa.

Helsingissä Kampin Anttilassa tuli vastaan blu-raylla Almost Famous, Reign Over Me (kirjoitin ensin Reign of Fire) ja Big Fish yhdessä paketissa vain 7,99 eurolla. Closer, jonka nähnyt kerran vuosia sitten, lähti matkaan toisesta Anttilasta 5,99 eurolla.

Damagesin 3. kauden hinnan laskemista tuli odotettua pitkä tovi, mutta lopulta se lähti Amazon UK:sta hintaan £12.23. Hyvä kausi oli taas, jääneekö vain 10 jakson mittainen neloskausi viimeiseksi.

Angelin ykköskauden R2-boksin ostinkin aikoja sitten korvaamaan R1-boksin, ja Prismasta lähti kakkoskauden boksi 9,95 eurolla, riittävän halpa, että viitsin viimein hommata senkin R1:n tilalle.

Samaan hintaan lähti Prismasta (luettuani kännykästä varmaan puoli tuntia kommentteja sarjasta) yhteen kauteen jäänyt Irak-sarja Over There, jota en ole nähnyt, enkä ole vielä aloittanut sarjaa dvd:ltäkään.

Appaloosan hommasin CDonista hintaan 8,95e, samassa paketissa tuli PS3:n Crysis 2. Olin nähnyt leffan viime vuonna ja tykkäsin siitä kovasti, hyvin toimi uusintakatselullakin.

Oli hienoa nähdä viimein Fringen kolmoskausi, joka oli loistava. True Blood S3 piti alunperin hankkia jo keväällä, mutta nytpä sen sai jo vähän halvemmalla. En ole vielä aloittanut sitä, enkä myöskään Vampire Diariesin kakkoskautta, kiva kuitenkin saada siihenkin jatkoa. Bored to Deathin ykköskauden, jonka olin nähnyt viime vuoden kesällä, sai halvalla Amazonista, joten tulipahan tilattua blu-ray. Samassa paketissa tuli samoin halpa Weedsin kolmoskauden BD, en kyllä ole katsonut vielä ykköskauttakaan loppuun. Molemmat Kill Billit sisältävä setti tuli CDonista postituskuluitta hintaan 6,95e, ei paha. Kick-Ass löytyi Vantaan CM:n alelaarista, olikohan 6,99 euroa. Stranger in You eli oikeasti The Brave One oli Helsingin Anttilassa noin viiden euron hintainen. Ghost, There Will Be Blood ja Cassandra's Dream löytyivät Lappeenrannan Sumo-antikvariaatista noin kuuden euron hintaisina.

The Greatest Dad in the World, All the Boys Love Mandy Lane, Hollywoodland ja Gothika olivat Lappeenrannan poistokorissa todella halpoja, tosin TGDitW oli selvästi tyyrein noin 7 euron hintaisena, olikohan jopa 7,99e. Muut olivat halvempia, ei noista muuten olisi varmaan tullut Greatest Dadia lukuunottamatta ostettua kuin Mandy Lane, mutta kun nyt kerran sai niin edullisesti (semmosen viitosen per kappale, Gothika vielä vähemmän), saivat muutkin lähteä mukaan. Perfumen sai Verkkokauppa.comista 4,90 eurolla pkuluineen, joten oli aika hankkia se hyllyyn. Inceptionissa samanlainen tapaus kuin Requiem for a Dreamissa, eli CDonista blu-ray (+ dvd) 0,95 euroa + pk:t = 3,90e. Serenityn ja To Live and Die in L.A.:n R1-dvd:t sain kaverilta ilmatteeksi.

En ollut kuullutkaan Woody Allenin tähdittämästä The Frontista ennen kuin Amazon UK suositteli sitä minulle jonkin tilauksen tekemisen jälkeen. Peruin samantien tilauksen ja tein sen uudelleen, tällä kertaa The Front siinä mukana. En ole vielä katsonut. Red Riding -trilogian päätösosa löytyi Lappeenrannan Anttilasta viitosella. Ykkönen on dvd:llä, keskimmäinen puuttuu vielä hyllystä. Trick 'r Treat, joka ei enää toisella katselulla toiminut niin hyvin kuin viimeksi, oli Amazon.comissa vain $7.99, eli hitusen alle kuusi euroa. Hyvä leffa kuitenkin.

Southland Talesin suhteen vähän säikähdin, kun Amazon.com näkyi huomauttavan, ettei levyä myyvä taho (joka ei ollut enää Amazon.com) postittaisi meikäläiselle sitä ja Amazon UK:sta sitä sai vain ulkopuolisilta tahoilta. Alkoi jo huolettaa, olisiko BD pikkuhiljaa vaikeasti saatava (no ei, tätä nykyä Amazon.com kauppaa sitä taas suoraan), joten katsoin ajan oikeaksi hommata levy, ei maksanut uutena postituskuluineen kuin kympin.

Bored to Deathin kakkoskausi, Sons of Anarchyn kolmoskausi ja Housen seiskakausi olivat nekin kaikki aiemmin näkemättömiä. Kaikista olen innoissani, eniten kuitenkin luultavasti SoA:n kolmoskaudesta, jota en ole vielä aloittanut. Housea on muutama jakso takana (hyvä on taas), Boredin kakkoskausi on vielä aloittamatta, katson ensin ykköskauden uudestaan, nyt puolivälissä.

Californicationillekin on vallan mukavaa saada jatkoa, ensimmäistä kertaa ihan blu-raylla, hienoa.

Supernaturalin 6. kausi oli vuoden odotetuimpia tv-bokseja. Kausi on loppusuoralla, kommentit myöhemmin. Jenkeissä menee jo seiskakausi, en kyllä olisi ikinä uskonut, että sarja kestäisi noin pitkään.

Viimeksi Kuusamossa käydessä lähtiessä käväistiin CM:ssä, mistä löytyi Casino Royale -blu-ray neljällä eurolla. DVD löytyi jo hyllystä, mutta tuohon hintaan ei paljoa tarvinnut miettiä bd:n hankkimista.

Pelipuolella on tullut neljä lisäystä. Crysis 2:n jo mainitsinkin, se on ihan jees, en tosin ole ehtinyt/jaksanut pelata sitä vielä kovin paljoa. L.A. Noireen on puolestaan uponnut paljon aikaa. Parin keissin jälkeen olin vakuuttunut ja ostin peliin kaikki lisätehtävät. Olikin hyvä, etten odottanut pelin loppuun, koska nyt nuo lisämatskut tulevat pelattavaksi oikeissa paikoissa pelin keskellä. Tuossa on kyllä niin paljon pelattavaa, että peli olisi varmaan yhä kesken ilman niitä lisäsisältöjäkin.

Toiseksi uusin tulokas on Deus Ex: Revolution, jota myydään ihmeen halvalla, nytkin PS3-versio vain 11,99 puntaa Amazon UK:ssa. Hyvä peli, vaikka suht vähän olen tätäkin vasta pelannut. Viimeisin hankinta oli Uncharted 3, josta odotin, että hinta laski ensin 24,60 puntaan. Peli oli varsin hieno, eikä tarvinnut pettyä. Tuli pelattua läpi muutamassa päivässä. Moninpeliin oli tullut kaikenlaista uutta, en kyllä ole varma, ovatko muutokset välttämättä parempaan suuntaan, sillä huomasin vastikään pelaavani Uncharted 2:a verkossa, vaikka kolmosessa olisi varmasti vielä moninpelikenttiä näkemättä.

Ainoa CD-hankinta on ollut Iida Umpikujan levy, jonka biisilistauksessa oli käynyt hassu kömmähdys, minkä vuoksi päällysmuovin päällä oli tarra.
Iidan joku biisi kuului radiosta Kuusamosta Imatralle ajellessa, ja paljon myöhemmin sitten tuli mieleen, että mikäs artisti se silloin kuuluikaan radiosta. Nimi palautui mieleen ja Myspacesta löytyi kuunneltavia kappaleita, jonka jälkeen tilasin levyn CDonista. Jos tykkää noista MySpace-kipaleista, on levy hankkimisen arvoinen.

Viimeisin kirjahankinta oli The Perry Bible Fellowship Almanack, josta voi lukea strippejä täällä.

Postissa on parhaillaan tulossa läjä uusia levyjä (dvd/blu-ray), joten niistä sitten myöhemmin. Pitäisi myös listailla edes lyhykäisesti, mitä kaikkea on tullut katseltua viime kerran jälkeen. Jos en saa päivitettyä blogia enää ennen joulua, mikä on aika todennäköistä, niin hyvää joulua kaikille!

2 Comments:

Anonymous Mervi said...

Kiva nähdä, että palasit bloggaamisen pariin. Kaikesta huolimatta.

Hyvää joulua sinnekin päin!

12/21/2011 12:00 ip.  
Blogger Atso Suopanki said...

Kiitos!

Hyvää joulua!

12/21/2011 2:33 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home