tiistaina, heinäkuuta 12, 2011

Sekalaista

In Treatmentin kolmannen (ja viimeisen) kauden dvd-julkaisusta tuli viimein infoa. Region 1 -boksi ilmestyy 4. marraskuuta. Taidan tosin tällä kertaa odotella region 2 -boksia, kun kakkoskausi ilmestyi suht pian R1-boksin jälkeen Suomessa. Lisäksi kun kyseessä on viimeinen kausi, on helppoa viivytellä sen katsomista.

Damon Lindelofin haastattelu Kevin Pollak Chat Show'ssa oli varsin mainio. En ole ehtinyt vielä katsoa muita haastatteluita, esim. Stephen Tobolowsky -jakso pitää tsekata.

J.J. Abrams ja tämän vakisäveltäjä Michael Giacchino turisevat tällä videolla lähes puolitoista tuntia. Tätäkään en ole vielä ehtinyt katsoa.

Lisäksi pitää mainita YouTubessa vastaan tulleet pätkät, nekin vielä kyllä katsomatta, 48-minuuttinen @Google & YouTube present A Conversation with Conan O'Brien ja 56-minuuttinen Authors@Google: Tina Fey.

Damagesin kolmoskauden hinta on viimein laskenut reiluun 10 puntaan. Ei mikään pitkä aika ole siitä, kun se oli vielä reilut 20 puntaa. Pitänee tilata ensi kuussa. Syyskuussa ilmestyy sitten hirveä läjä hyviä tv-sarjabokseja, katsoin tosin nyt Amazon UK:sta, että ovatpa ne tyyriitä. En tiedä ovatko boksien hinnat nousseet vai tuntuvatko ne nyt korkeammilta, kun olisi niin paljon tilattavaa. No, eipä niitä kaikkia tarvitse kerralla hankkia.

Tajusin vasta nyt sattumalta, en nyt muista mitä kautta, että Mass Effect 2:n voi pelata myös naishahmolla, eli uusi ulkonäkö ja ääninäyttelijä (well duh). Pelin kahdesti PS3:lla aloittaneena (ensimmäisen pelin tallennukset hävisivät bittitaivaaseen) olen valinnut sukupuoleksi miehen asiaa ajattelematta. Pitääkin seuraavalla läpipeluulla valita naishahmo. Mietin vain, muuttaako sukupuoli paljoa dialogeja. Se ei tuosta linkatusta Wiredin jutusta tullut selvästi ilmi.

Kodin Ykkösessä katsoin mainion Armadillon dvd-kotelon takakantta. Huvittava lainaus siinä, kun kyseessä on sentään dokumenttielokuva.