maanantaina, toukokuuta 21, 2012

(Liikaa) sarjoja

Sain sitten jälkijunassa CDonilta hiiren, jonka piti tulla tietokoneen mukana. Tuollainen perushiiri, on se tuossa koneessa kiinni, mutta jatkoin langattoman käyttämistä. Hiirimatosta tuli ilmoitus, että sitä ei ole saatavilla, ja sain korvaukseksi 30 päivää voimassa olevan alennuskoodin, jolla saan tehtyä tilauksen ilman postituskuluja. Jee.

Southlandin 3. kausi alkoi vihdoin Maikkarilta sunnuntaina. Jenkeissä on näkynyt jo neloskausikin loppuun.

Canal+-paketti tuli laitettua kolmeksi kuukaudeksi Mertarannan vuoksi. MM-kiekko on ainoa urheilu jota seuraan, siitäkin vain Suomen matsit. En osaa kuvitella katsovani sitä ilman Mertarantaa, vaikka Facebookista olen huomannut, etteivät kaikki miehestä pidä. Enpä itsekään häntä muuten seuraa, mutta noissa MM-kiekoissa pitää hänen olla selostamassa.

Joka tapauksessa Canalin sun muiden tultua siinä paketissa digiboksin kovalevy on täyttynyt ahkerasti ja olen voinut katsoa esim. Curb Your Enthusiasmin viimeisintä kautta, siitä enää kaksi jaksoa katsomatta. Hyvä kausi taas, yksi jakso oli vähän keskinkertainen, mutta muuten on ollut laadukasta.

Toinen mitä on tullut katsottua Canalilta on taas HBO:n sarja Enlightened, jonka kaikki jaksot ovat tallessa, neljä kymmenestä nyt katsottu. Semmonen 4½/5 pojon sarja, Dern on hyvä ja paljon plussaa siitä, että Luke Wilson on mukana hyvässä roolissa. Pari miehen leffaa, Alex & Emma ja Middle Men odottavat boksilla katsomista.

Kolmas Canalilta tuleva sarja, mitä on tullut katsottua on The Life & Times of Tim, HBO:n animaatio. Tuossa pitkä klippi HBO:n tuubisivulla. Pitää hommata jossakin vaiheessa ekat kaudet dvd:llä. Harmillisesti HBO lopetti sarjan kolmanteen kauteen. Ainiin, pitää mainita myös Bored to Death, jonka kolmas/viimeinen kausi tuli otettua talteen, se on nyt vielä kesken.

Levyilläkin on iso läjä sarjoja katsomatta, jokunen leffakin myös. Olen kyllä näitä listaillut aiemminkin, mutta yhä aloittamatta ovat Heroes S4, Mad Men S4, Sons of Anarchy S3, The Vampire Diaries S2 (jonka kyllä kerran aloitin mutta muutaman sekunnin jälkeen vaihdoinkin Supernaturalin 6. kauteen), Californication S4, Entourage S7 (S8 digiboksilla) ja Dollhouse S2. Nip/Tuckista on katsomatta kaudet 4-6. True Bloodista 3. kauden boksi on ollut pitkään kesken, neloskausi menee boksille. Grey's Anatomy S1-S6 -boksista vielä reilut viisi kautta katsomatta.

Weedsiä on kolme kautta, eka kausi kesken. Gilmore Girlsistä yhä 6. kausi kesken ja viimeinen katsomatta, Deadwoodissa sama tilanne, eli 2. kausi kesken ja 3. näkemättä. Veronica Marsin 3. kaudesta ehkä pari jaksoa katsottuna, jos sitäkään. Fireflysta myös jaksoja näkemättä, ei mitään hajua kuinka monta. Pärjäisin luultavati aika hyvin loppuvuoden ja pitkälle ensi vuottakin, jos en hankkisi mitään sarjoja ennen kuin kaikki vanhat olisi katsottu pois alta. Etenkin kun käyn nykyään töissä, toisin kuin vielä tammikuussa.