lauantaina, elokuuta 04, 2012

Uusia pelejä, yksi blu-ray

Rubiconista pitäisi ilmestyä tässä kuussa soundtrack. Tuossa säveltäjän haastattelu. Sarjalla oli mainio tunnari,  melkein jo sen vuoksi voisi tilata tuon. Vaikea sanoa, miten hyvin muut musat toimivat sarjasta irrallaan kuultuna. Sääli, että Rubicon päättyi ensimmäisen kauden jälkeen.


Viime kerran jälkeen Steamista on tullut hommattua kolme peliä: Dead Island (10,19€ kesäalesta), Transformers: War for Cybertron (alesta 5€) ja viimeisimpänä tänä lauantaina ostettu Death Rally (6,29€). Noista olen pelannut vain Dead Islandia, sitäkin vain reilun tunnin. Viimeksi olen pelannut Alan Wakea pitkän tauon jälkeen. Siitä on sitten odottamassa lisäosa Alan Wake's American Nightmare, luulen kyllä että tuossa pääpelin läpäisyssä menee vielä pitkään.

Tässä välissä on tullut ostettua vain yksi blu-ray, Behind Enemy Lines.
Minulla oli se jo dvd:llä, mutta levy tuli vastaan divarissa viidellä eurolla, joten pakkohan se oli ostaa. Tiedä sitten milloin tuo tulee katsottua, mutta odotan innolla ohjuskohdan katsomista aiempaa paremmilla äänillä ja toki isommalta ruudulta. Jos pitäisi listata suosikkitoimintakohtauksia, niin se varmaan tulisi helposti mieleen. Hienosti siinä musiikki älytään pitää pois siitä alkaen kun ohjus laukaistaan maasta.

Perjantaina tullessani töistä bussilla en herännyt Imatran asemalla, eikä kuskilla tullut mieleen herättää minua, joten havahduin sitten kun auto oli jo lähtenyt takaisin kohti Lappeenrantaa. Onneksi sentään heräsin suht pian lähdön jälkeen niin, että pääsin pois kyydistä Imatran keskustassa. Sää oli hyvä, joten ajattelin että sama kävellä kotiin (noin tunnin matka, asemalta olisi ollut puolen tunnin). Siinä sitten kävellessäni tuli vastaan sellainen mainosständi Antikvariaatti Sumasta, missä olen usein käynyt Lappeenrannassa. Tiesin kyllä, että niillä on liike Imatrallakin, mutta vasta nyt tajusin, että se on ihan keskustassa, tosin tiellä, jolla ei tule juuri ikinä liikuttua. Niin astelin siinä lähellä olleeseen liikkeeseen, mistä sitten lähti tuo blu-ray mukaan. Liikkeessä tuli myös vastaan vanha Pelit-lehti, jossa oli artikkeli Alan Wakesta:
Itse pelihän ilmestyi lopulta viitisen vuotta myöhemmin vuonna 2010 ja PC:lle vasta 2012.

Sons of Anarchyn kolmoskausi näkyy tuossa blu-ray-kuvassa BEL:n vasemmalla puolen. Sekin on vielä aloittamatta, ja neloskausikin ilmestyy lokakuussa. Canal+ -soppari päättyi tässä taannoin. Harmi kun Girlsin ykköskaudesta jäi yksi jakso tulematta, pitäneekö sitten ostaa levyllä joskus, toisaalta ehkä Yle näyttää sen jossakin välissä. Pari jaksoa olen tainnut katsoa ja olen tykännyt paljon. Parks and Recreationsia tuli myös taltioitua ahkerasti, en kyllä ole ihan varma mihin asti sitä sain ja missä kohtaa olen tällä hetkellä menossa, mutta on se ykköskautta vielä. Sarjahan tunnetusti paranee selvästi kakkoskaudella.

Communityn ykköskausi on vielä kesken ja kakkoskausi tilauksessa. Se ilmestyy syyskuussa. Sekin kai paranee kakkoskaudella, Dan Harmonin villit visiot pääsevät enemmän valloilleen tjsp. Bored to Deathin kolmoskaudesta on vielä puolet katsomatta, se päättyykin sitten siihen.