torstaina, lokakuuta 28, 2010

Terapiassa taas

In Treatmentin kakkoskauden dvd-boksi saapui vihdoin maanantaina postissa. Katsoin ykköskauden viime vuoden toukokuussa, joten jatkoa on saanut odotella pitkän tovin. Eilen tuli katsottua ekan viikon jaksot, eli 5 kpl, kaikkiaan noita on 35 jaksoa (n. 25min/jakso) seitsemällä levyllä. Keväällä 2002 ostettu Sansuin dvd-soitin sai pitkästä aikaa tekemistä, kun tuo on region 1 -boksi. Uudet hahmot vaikuttavat mielenkiintoisilta, ehkä paremmilta kuin ykköskauden. Gabriel Byrne on taas huippu pääroolissa, en ole ikinä ollut mikään erityinen miehen fani (ei mitään häntä vastaakaan), mutta tässä hän on täydellinen ja tosi sympaattinen. Kolmoskausi alkoi vasta jenkeissä, hyvä tietää että jatkoa on luvassa.

Lappeenrannassa tuli käväistyä Antikvariaatti Sumassa, mistä löytyi Cloverfield-blu-ray varsin kohtuulliseen seitsemän euron hintaan, joten se piti napata mukaan. Leffa tuli katsottua teatterissa maaliskuussa 2008, pitää jossakin välissä katsastaa uudestaan.

Viime lauantaina satuin paikalle, kun palohälytys raikasi ulkosalla Imatran keskustassa.
Paikalle saapui pari paloautoa, mutta kyseessä oli ollut aiheeton hälytys.

On jo vähän koomista, miten tuosta keväällä kaverilta ostamastani Volkkarista löytyy aina jotain vikaa. Kun tuli aika vaihdattaa talvirenkaat, tuli ilmi että nykyiset näyttivät aikansa eläneiltä ja uusien hankinta vaikutti hyvältä idealta. Siihen sitten vajaat 300 euroa. Vaihtopäivänä ilmeni, ettei auton mukana tullut muttereita, joilla talvirenkaat kiinnitettäisiin, joten niistä sitten 40 euron lisälasku (asensivat ensin uudet renkaat niillä vanhoilla ja myöhemmin kävin vaihdattamassa uusiin). Renkaidenvaihdon yhteydessä sanottiin, että toisesta takarenkaasta puuttuu rasvakuppi (suojajuttu renkaan keskeltä), ja akseleita pitäisi kiristää takaa. Sain paikan nimen, jonne auto kannattaisi viedä.

Kävin varaamassa ajan operaatiolle, hinta-arvio oli jotain 50e. Volkkarikorjaamolla työn valmistumista odotellessani mies, jonka kanssa olin asioinut, tuli luokseni kasvoillaan sellainen säälivä hymy, ettei siitä voinut seurata mitään hyvää. Hän kertoi, että akselit (muistaakseni) olivat niin paskassa kunnossa, että matka voisi keskeytyä milloin vain. Korjasivat sentään samalla käynnillä, lasku päälle 220 euroa ja kaupan päälle uutinen, että joku jarruremppa pitäisi vielä tehdä, siihen sitten menee joku 40-50e, plus mitä uutta korjattavaa sitten taas löytävätkään. Tuon jätin ensi kuulle, jotta olisi vielä ruokiin varaa.

Noiden jälkeen oli vielä vuorossa aiemmin lokakuussa varaamani polttoaineensuodattimen vaihto samassa paikassa, missä oli tuo rengasoperaatio. Oheinen kuva oli tuolta viimeiseltä keikalta. Muistaakseni olin joskus saanut arvion, että tuon operaation hinta olisi 80 euron luokkaa, joten positiivinen ylläri oli, että se maksoi "vain" 54 euroa.

Loppukevennyksenä: Kadonnut Mona Lisa löytyi Imatralta: (Audience laughter, applause)

2 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

Kolmoskautta voi katsella suoraan netistä lähes reaaliajassa. Osoite on http://www.casttv.com/shows/in-treatment#removed
Sarjaa esitetään maanantai ja tiistai iltaisin. Netistä jaksot löytyvät seuraavana aamuna. Tuosta osoitteesta löytyvät sarjan ensimmäisen viikon jaksot, 4 kpl.

Olen täysin koukussa tähän erittäin hyvin näyteltyyn ja kirjoitettuun erilaiseen TV-ohjelmaan. Byrne tekee elämänsä roolin Dr. Westonina.

10/29/2010 3:55 ip.  
Blogger Atso Suopanki said...

Kiitos vinkistä! Luulenpa kyllä, että odottelen taas kärsivällisesti dvd:tä, kun sarjaa on niin tottunut katsomaan töllön ruudulta. :)

Kiva kuulla että sarjan muitakin faneja löytyy! Oli suuri helpotus kuulla että kolmoskausi tehdään. Jotenkin sitä pelkää, että tällainen sarja jää lyhytikäiseksi, mutta HBO ei sentään ole pahimmasta päästä laatusarjojen lopettajana, eikä sarjan budjetin luulisi olevan kovin paha.

10/29/2010 6:15 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home