sunnuntaina, heinäkuuta 18, 2010

Katsotut elokuvat

Listaan pikaisesti katsotut leffat, joista en ole ehtinyt mainitsemaan, niin voi taas aloittaa puhtaalta pöydältä. Kerrotaan tässä nyt vielä, että Split/Secondia on tullut pelailtua viime päivinä, Huuto.netistä sain sen varsin kohtuulliseen hintaan, 27e postituskuluineen. Hauska peli.

You Don't Know Jack (5/5) - Barry Levinsonin HBO-leffa Jack Kevorkianista, parhaita Al Pacinon rooleja aikoihin, John Goodman myös tässä hyvä.

I skuggan av värmen (In your veins) (2,5/5) - draama huumeaddiktivartijanaisesta ja poliisista, jotka ryhtyvät suhteeseen. Hahmot jäävät vähän latteiksi, ja Under ytan (jossa pääroolissa tsunamin jälkeen itsemurhan tehnyt Johanna Sällström) oli paljon parempi, jos nyt otetaan joku toinen ruotsalainen huumeleffa.

Cloudy With a Chance of Meatballs (5/5) - erittäin hauska, ei tarvitse pelätä että olisi vain lapsille suunnattu.

2012 (3,5/5) - ihan viihdyttävä/naurettava katastrofielokuva, komeaa kuvastoa ja John Cusack pääosassa on plussaa, The Day After Tomorrow oli kuitenkin parempi.

Observe and Report (4/5) - alussa tuumasin, että tämä on taas näitä, joissa kaikki vitsit keskittyvät navan alapuolelle, mutta leffa oli kuitenkin ensivaikutelmaa parempi. Seth Rogen ja Ray Liotta olivat tässä vallan hauskoja yhdessä.

Groundhog Day (5/5) - Ties kuinka mones katselukerta, tämä on lempileffojani. Vähän uutta perspektiiviä toi nyt /Filmcastin David Chenin maininta, että Ramis olisi joskus sanonut (spoileri) Philin elävän saman päivän noin 10 vuoden ajan.

My One and Only (3/5) - George Hamiltonin lapsuuteen pohjautuva draama, joka ei synnyttänyt kummoisia tuntemuksia. Renee Zellweger pääosassa, Kevin Baconia olisi saanut olla enemmän. Chris Nothilla oli ehkä leffan mielenkiintoisin hahmo, sääli että tämän rooli oli erittäin pieni. Miehen nimen listaaminen Zellwegerin ja Baconin rinnalla kotelon kannessa onkin vähän hämäävää.

Fantastic Mr. Fox (5/5) - jälleen erinomainen leffa Andersonilta, hauskaa miten tämä oli tyyliltään aivan samanlainen kuin miehen live action -elokuvat.

Primer (4,5/5) - toinen kerta kun näin tämän 7000 dollarin budjetilla filmille kuvatun scifi-leffan. Toivoin, että tällä kerralla tajuaisin leffan jälkipuoliskoa paremmin, mutta menihän tuo taas yli ymmärryksen, mikä toisaalta on osa leffan viehätystä. Erittäin hyvin tehty ja näyttelijät myös vakuuttavia, kiva että leffan luojalta on viimein tulossa jotain uutta.

Sarjapuolella tuli katsottua loppuun 30 Rockin kolmoskausi, joka oli taas erinomainen.

Published with Blogger-droid v1.4.8