perjantaina, kesäkuuta 04, 2010

Bandslam

Kaikenlaista hässäkkää ollut viime aikoina ja blogin päivitys on jäänyt vähälle, sori sori. Kesäkuu on viimeinen kuukausi Helsingissä eloa, sillä irtisanouduin töistä & irtisanoin kämpän toukokuun päätteeksi. Eipä täällä kannata olla yli kolmen tunnin ajomatkan päässä vaimosta. Palkasta suurin osa menee täällä vuokraan, matkoihin, laskuihin ja elämiseen, eikä meikäläisen työ ole mikään eläkeammatti, joten turha tänne on jäädä palloilemaan. Blogin pitämiseen nämä jutut eivät vaikuta muuten kuin että muuton jälkeen ehtii taas keskittyä siihen paremmin.

Elokuvia ei ole tullut pahemmin katsottua viime aikoina. Ellen nyt unohda mitään, ainoa viime kerran jälkeen katsottu leffa on Bandslam. Se oli varsin hauska, ja Gaelan Connell mainio pääroolissa. Tämän tuskastuneen oloinen perusilme huvitti jo yksinään. Kertojanääni oli aika turha, mutta ei nyt kuitenkaan pilannut elokuvaa. Ehdottomasti tsekkaamisen arvoinen.

Dollhousen ykköskausi tuli katsottua loppuun. Finaali Epitah One oli selvästi kauden paras jakso, hassua ettei sitä nähty jenkeissä. Ykköskausi oli ihan ookoo, sillä ei kyllä välttämättä ole hirveästi uusintakatseluarvoa. Big Bang Theoryn kakkoskausi päättyi myös, kausi oli taas hyvä ja syksyllä ilmestyykin kolmoskausi dvd:llä. Lisäksi katselussa ovat olleet ainakin 30 Rockin kolmoskausi ja True Bloodin kakkoskausi, molemmat siis yhä kesken.

CDonissa on katsottavissa ilmaiseksi The Black Balloon. En ole nähnyt, pitänee tsekata.

Harmitti kun tajusin, että lähikirjastoni oli mennyt kesälomalle, kun se on ala-asteen yhteydessä. En ollut muistanut, että kesäkuun myötä noin kävisi. Sinne jäi sitten varaamani Cocoon odottelemaan minua turhaan, ja kirjaston sivulla The Informant! on "matkalla" sinne, kun en tajunnut vaihtaa kirjastoa. Lieneekö sitten limbossa koko kesän se kappale, plaah.

Eniten kuitenkin harmittaa, ettei nyt sitten tullut moikattua tutuksi tullutta kirjaston heppua, joka oli elokuvaharrastaja itsekin. Eihän sitä toisaalta tiedä, jos syksyllä olisi käyntiä Helsingissä, voisi käväistä siellä kirjastolla, ottaa levyt lainaan ja postittaa ne takaisin, jos mahdollista. Kuulostaa kyllä vähän epätodennäköiseltä.

2 Comments:

Blogger Helinä Laajalahti said...

Katsoin vähän aikaa sitten tuon Bandslamin ja myös pidin siitä. Vaikka melkolailla samaa rataa meni tarina kuin muissakin tämän tyylisissä elokuvissa, tämä oli oikein symppis :)

Onnea muuttoon!

6/05/2010 10:07 ip.  
Blogger Atso Suopanki said...

Kiva että tykkäsit, ja juu, olihan se tyypillisen ennalta-arvattava ja loppu vähän turhan epärealistinen, mutta tosiaan symppis leffa kuitenkin. :)

Kiitos!

6/05/2010 11:24 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home