maanantaina, toukokuuta 24, 2010

Twilight, Red Riding: 1980

The Ricky Gervais Guide to The English -podcast on ladattavissa ilmaiseksi Guardianin sivulta. Itse olin jo ostanut tuon viime vuoden huhtikuussa.

Hain tänään kirjastosta varauksessa olleen, 176-sivuisen The Fountain -sarjakuvan. Mielenkiintoista nähdä, mitä eroavaisuuksia tuossa on elokuvaan.

True Bloodin kakkoskautta on tullut katseltua viime päivinä, se on ollut taas tosi hyvä. Viime viikolla kirjastossa käydessäni hyllyssä istui Twilight-blu-ray. Otin sitten sen lainaan, että no katsotaan nyt kuinka pitkään sitä kestää seurata ennen stoppaamista. Voisi ainakin sitten sanoa, että kyllä minä yritin sitä kerran katsoa. Olikin sitten ylläri, että leffa oli ihan viihdyttävä, eikä läheskään niin imelä kuin olin pelännyt. Pitää kai se jatko-osakin sitten katsoa, kun David Slade (Hard Candy, 30 Days of Night) kerran vastaa kolmosesta. Ja nelosesta, jos leffa pilkotaan kahtia, sellaista puhetta taisi olla, en tiedä missä siinä mennään.

Red Riding -trilogian ensimmäinen osa tuli katsottua tammikuussa, ja viime viikolla oli viimein kakkososan vuoro. Pidin varmaan ykkösosasta hieman enemmän, Andrew Garfield oli vähän mielenkiintoisempi kuin Paddy Considine päähahmona, mutta erittäin hyvä oli tämäkin. Kannattaisi kyllä katsoa vähän tiiviimpään tahtiin nämä, nyt oli vähän vaikeuksia muistaa mitä kaikkea ykkösosassa selvisikään.

4 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

Minä katsoin Red Ridingit putkeen, samana päivänä..En olisi muuten millään pysynyt kärryillä henkilöistä ja tapahtumista joten olen ihan tyytyväinen maratooniini ;O)

5/25/2010 9:18 ap.  
Blogger Atso Suopanki said...

Jepulis, hyvä idea. :) Mieluusti olisin katsonut itsekin ne putkeen, mutta ei ollut silloin aiemmin käsillä kuin eka osa. No, ei voi mittään...

5/26/2010 1:09 ap.  
Blogger Helinä Laajalahti said...

Minä katsoin Red Ridingit noin viikon parin välein ja jo se tuntui olevan liikaa, että olisi muistanut kaiken. Tuo Mikaelan maratooni on varmasti tuon sarjan suhteen tosi toimiva!

5/27/2010 7:59 ip.  
Blogger Atso Suopanki said...

Jeps. :) Pitää tosiaan varmaan joskus katsoa leffat uudestaan läpi tiiviimpään tahtiin, niin saa vähän paremman kokonaiskuvan tarinasta.

5/28/2010 12:15 ap.  

Lähetä kommentti

<< Home