keskiviikkona, toukokuuta 12, 2010

Push & Split Second -demo

Push on kiinnostanut katsoa pitkään, olisihan siinä Dakota Fanning ja ihmisiä, joilla supervoimia. Toisaalta leffaa ei ole hirveästi kehuttu, jonka vuoksi odotin että sain sen kirjastosta lainaan. Hongkongiin sijoittuvassa elokuvassa Fanningin ja Chris Evansin hahmot yrittävät löytää salkun, jonka sisältö auttaa pahisviraston alasajossa.

Push oli ihan ok, ei mikään erikoinen. Elokuvalla on puolikoomisia nimityksiä eri kykyjä omaaville ihmisille, sniffers, movers, watchers, pushers, shadows jne. Tarina ei selitä mitenkään, miten ihmiset ovat saaneet voimansa, ilmeisesti moinen ei ole tarpeen kun kaikki ovat kuitenkin katsoneet Heroesia.

Kaikkien etsimä salkku on lopulta pelkkä macguffin, jonka tärkeys jäi lopulta vähän mysteeriksi. Fanningin hahmon äidistä lässytettiin niin paljon, että elokuvan lopussa jäin turhaan odottamaan, että tämän hahmoon/kohtaloon paneuduttaisiin kunnolla, mikä oli ehkä turhauttavinta elokuvassa. Ihan kuin tärkeitä juttuja olisi jätetty mahdolliseen jatko-osaan, jota ei kuitenkaan tule. Ärsyttävintä elokuvassa olivat heput, joiden voima oli tuhota paikkoja kurkku suorana huutamalla. Rasittavia tapauksia. Push oli ihan katsottava, mutta ei todellakaan ole suuri menetys, jos se jää näkemättä.

Tänään tuli pelailtua Pleikkarilla puolisen tuntia Split Secondin demoa.Kilpaa tosiaan ajellaan, ja pelaaja voi aktivoida pitkin kenttiä erilaisia tapahtumia, joilla voi tuhota vastustajia. Demossa tuli vastaan erilaisia räjähdyksiä (esmes palava bussi lentää tielle) ja kerran lentokone laskeutui ajokaistalle. Kuvakulman voi laittaa ohjaamoon (ilman kojelautaa tms.), mikä on minusta aina näissä mieluisampaa ja vauhdikkaampaa.

Taisin lukea, ettei kenttiä ole pelissä kovin paljoa, mutta niissä on lukuisia eri kulkureittejä, joita voi avautua. Ajotuntuma oli hyvä, meno vauhdikasta ja intensiivistä ja nuo erilaiset sabotaasit ovat hauskoja. Itsensäkin voi tuhota pahasti kolaroimalla, ajamalla omaan ansaansa tai toisen sitten toinen pelaaja voi tapattaa sinut. Peli ei kuitenkaan lopu siihen, vaan pelaaja pääsee takaisin radalle jatkamaan kisaa. Grafiikat olivat hyvät, musiikki aika perusjumputusta. Tuon perusteella mitä nyt ehdin pelata, teki kyllä mieli pelailla lisää, eli menee varmaan hankintalistalle.

2 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

Minä odotin Pushilta ihan järjettömästi, nähtyäni trailerin. Ja kuten usein silloin käy, petyin pahasti. oli melkein kusetettu olo..

5/17/2010 11:31 ap.  
Blogger Atso Suopanki said...

Jepulis, harmillista tosiaan.

5/17/2010 7:50 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home