torstaina, elokuuta 26, 2010

Katsotut leffat, tulevia julkaisuja

Lostin kuutoskauden blu-ray lähti tilaukseen AxelMusicista, josta paketit tulevat yleensä suht nopsaan, joten toivottavasti ensi viikolla pääsee yhdeksän kuukauden odotuksen jälkeen katsomaan seuraavaa/viimeistä kautta. Breaking Badin kakkoskauden blu-rayn kanssahan kävi köpelösti, kun senkin piti ennakkotietojen mukaan olla aluekooditon, mutta ei sitten ollutkaan. Sain kuitenkin onneksi myytyä sen kaverille.

Blu-ray.comissa ja AVForumsilla sanottiin, että Lost on testauksen perusteella aluekooditon, ja boksissa on sentään suomenkieliset tekstitykset mukana, joten ei pitäisi olla huolta. Saa nähdä innostuisiko sitä aloittamaan sarja alusta viimeisen kauden jälkeen. Voi kyllä käydä niin, että pidän kunnon tauon ennen uusintakatselua.

Viime kerran jälkeen katsotut leffat: The Fountain (5/5), Mad Max 2 (5/5), Vanishing Point (5/5), The Air I Breathe (4/5), The Secret in Their Eyes (4/5), Green Zone (4/5), Surveillance (3½/5), New York, I Love You (3/5), Where the Wild Things Are (4½/5), The Children (3/5) ja The Kingdom (4/5).

Levylisäykset viime kerran jälkeen ovat edellä mainitun Vanishing Pointin lisäksi The Elephant Man, molemmat blu-rayt Anttilasta yhdeksän euroa kipale. Lappeenrannan Sumasta lähti 1984:n soundtrack-cd mukaan viidellä eurolla.

The Sarah Connor Chroniclesista on enää kolme jaksoa jäljellä, harmi kun se loppuu, sarja kun on erinomainen. Taisi olla, että Fox lopetti TSCC:n samaan aikaan kun paljon heikompi Dollhouse sai kakkoskauden, mikä on aikamoinen vääryys.

Mad Menin kolmoskauden blu-ray on odottanut hyllyssä katsomista jo reilut neljä kuukautta, joten olikin jo aika aloittaa se, kun laitoin eilen ykköslevyn soittimeen. Kolme jaksoa takana, hyvä on taas ollut.

Heroesin neljäs/viimeinen kausi on jo ilmestynyt, sekin pitää hommata jossakin välissä. Kolmoskauden katsomisesta ei kuitenkaan ole hirveän pitkä aika, joten ei tässä ole niin hätä sen suhteen.

Tuossa muistilista tulevista tv-sarjajulkaisuista:

- Entourage S6 (blu-ray) 6.9.
- Supernatural S5 (blu-ray) 7.9.
- Big Bang Theory S3 (blu-ray, Warnerilta, joten aluekooditon) 14.9.
- House S6 (blu-ray) 27.9.
- 30 Rock S4 (dvd) 25.10.
- 24 S8 (blu-ray) 30.10.
- The L Wordin kuudes/viimeinen kausi, kaipa tuo ilmestyy täällä joskus tänä vuonna

Entouragesta en ole aloittanut vielä edes viitoskautta, joka löytyy hyllystä, joten tuon kuutoskauden voinee jättää myöhemmäksi. Kivaa joka tapauksessa nähdä joidenkin sarjojen ilmestyvän ensimmäistä kertaa dvd:n lisäksi blu-raylla, sellaisia noista ovat tuo Entourage, The Big Bang Theory ja House. 24:stä oli viimeksi vain dvd ensin saatavilla, nyt blu-ray ilmestyy onneksi samaan aikaan.

2 Comments:

Anonymous Mervi said...

Itse asiassa Fox itse rikkoi Dollhousen, joten saivatkin antaa sille toisen kauden. Suunnilleen eka puolisko ekasta kaudesta kun oli Foxin päätöksestä ihan erilainen kuin sen oli Whedon ja kumppanit suunnitelleet olevan. Sitä oli sitten paha yrittää paikata. Eliza Dushku nyt on aika heikko näyttelijä, mutta sivuhahmoissa ja niiden esittäjissä oli koko joukko tähtiainesta. He pääsivät loistamaan tokalla kaudella.

Täytyy myöntää, että mielestäni TSCC oli viihdyttävä, mutta harvinaisen huonosti kirjoitettu ja näytelty sarja täynnä toinen toistaan rasittavampia hahmoja. Toiste en varmaan katsoisi. Mutta viihdyttävä kuitenkin ja parani loppua kohden.

8/26/2010 2:24 ip.  
Blogger Atso Suopanki said...

Jep, tiedän että Fox sähelsi Dollhousen kanssa, ja Whedonin fanina odotan mielenkiinnolla kakkoskauden näkemistä.

Olen kyllä kovasti eri mieltä Terminatorista, ja mielestäni siinä on selvästi enemmän syvyyttä ja mielenkiintoisempia hahmoja kuin mitä Dollhousen ykköskausi on tarjonnut.

Kakkoskausi on tosiaan varmasti paljon parempi, joten pitää sitten sen nähtyäni kommentoida lisää. Terminatorin kakkoskausi oli joka tapauksessa mielestäni reilusti parempi kuin Dollhousen ykköskausi, ja siinä mielessä se olisi ansainnut enemmän jatkoa.

8/26/2010 4:12 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home