lauantaina, syyskuuta 17, 2005

Konetta (ja DVD:tä) odotellessa

"Hei,

Tuohon on tilattu huollossamme varaosa, jota tarvitaan tietokoneen korjaukseen. Heti kun varaosa saapuu meille, tietokone korjataan ja palautetaan teille. Tarkkaa arviota en osaa antaa, mutta arvioisin aikaisintaan ensi viikon loppupuolta."

Vastattiin tiedusteluuni, milloin mahtaisin saada takuuhuollossa reilut kaksi viikkoa olleen kannettavani takaisin. Harmi etten kysynyt samalla, oliko vika kovalevyssä. Tuon perusteella ajattelin jo helpottuneena, että ei sitten vissiin. Sitten muistin, että olihan siinä se DVD-asemakin hajalla, joten tuo varaosa voisi yhtä hyvin olla siihenkin. Voisihan sitä vielä tiedustella, mutta noh, sittenpä sen näkee.

Helpotuinpa ainakin tiedosta, että kone ylipäänsä on tallessa/siellä huollossa, eikä teillä tietämättömillä. Oli kyllä hyvä, etten vielä kesällä laittanut konetta huoltoon sen DVD-aseman vian (äänet tökkivät) vuoksi. Eipä olisi ollut kovin hauskaa, jos pari kuukautta myöhemmin sitten olisi pitänyt uudestaan laittaa toosa korjattavaksi. On kyllä kiva päästä pelaamaan ääniä levyltä lataavia pelejä, kuten San Adreasta. En tullut pelanneeksi sitä kovin paljoa, koska pätkiviä ääniä (jotka havaitsin juuri peliä testatessani) voi kuunnella vain tietyn aikaa, kunnes mielenterveys on vaarassa. Silloinkin, kun äänet eivät pätkineet, sitä odotti pelolla hetkeä, jolloin ne alkaisivat pätkimään.

Playsta tuli vahvistusmaili lähetetystä Battlestar Galactica-minisarjasta. Edellisen, kadonneen boksin Status (Order History-sivulla) on nyt "Not Received on 15/09/2005".